| Ambassaderåd a întrebat:

inainte beam bere multa, acidulate. si mi-am marit stomacul. Merg la sala de ceva timp dar. ce sa fac sa imi revin la stomac daca ma intelegi? CER UN SFAT NU POANTE.

Răspuns Câştigător
| larrii a răspuns:

Mmm pai atunci e bine. Dar niciodata sa nu mananci pana te simti tu saturat, mananci doar cat sa iti treaca pofta de mancarehappy poti manca spre exemplu dimineata la 8 putin, apoi la 11 mai mananci putin, apoi la 2 iar, si apoi iar la 4-5; dar retine, niciodata nu trebuie sa te simti cu burta plina

2 răspunsuri:
| larrii a răspuns:

Daca ai stomacul marit, inseamna ca mananci si mult, nu? Incearca sa mananci putin si des, si asa se va mai micsora putin. Asa mi s-a intamplat si mie, pentru ca aveam o perioada in care mancam foarte mult si mi s-a marit stomacul, si acum e mult mai bine happy

| Ambassaderåd explică (pentru larrii):

Daca mananc de 3 ori pe zi maxim 4 e bine... si mananc doar la 8, 1, 4 si atata. rar spre 6.

| larrii a răspuns (pentru Ambassaderåd):

Mmm pai atunci e bine. Dar niciodata sa nu mananci pana te simti tu saturat, mananci doar cat sa iti treaca pofta de mancarehappy poti manca spre exemplu dimineata la 8 putin, apoi la 11 mai mananci putin, apoi la 2 iar, si apoi iar la 4-5; dar retine, niciodata nu trebuie sa te simti cu burta plina