| incept1on a întrebat:

Salut, incerc sa dau jos putin din burta... de fapt am putina grasime pe burta si as vrea sa dau jos, am 1, 80 si 75 kg sunt destul de slab, adica binisor, dar totusi am un strat de grasime pe abdomen inspecial pe abdomenul inferior (ceea ce nu-mi place), as vrea un sfat in cum as putea da jos acel strat fara a scadea in greutate?

Multumesc.

4 răspunsuri:
| TheBoxer a răspuns:

Salut! Alearga dimineata intr-un parc evita mancarea grasa (cea de porc) chiar daca este perioada sarbatorilor (doar carne de pui si vita) cat mai multe fructe legume si salate si fara dulciuri... sper ca te-am ajutat. daca ai vointa o poti face happy

| TheBoxer a răspuns:

Salut! Ca sa dai jos acea grasime trebuie sa ai vointa. Alearga dimineata intr-un parc sau in ce iti convine pe burta goala, evita grasimile si carnea de porc (doar vita si pui friote nu prajite )... chiar daca este perioada sarbatorilor cat mai multe fructe si legume si mai putine dulciuri si prajeli. Sper ca te-am ajutat!happy

| TheBoxer a răspuns (pentru TheBoxer):

Scuze dar nu mi se postase prima data ...sunt nou si nu preau stiu sa folosesc TPU!

| daniela10 a răspuns:

Fa exercitii,nu manca ciuperci,orez,cartofi, fainoase, dulciuri si cauta pe internet ceva. Sper ca te-am ajutat.