Deci practic ti-ai luat unul dintre cele mai proaste suplimente posibile care ajuta doar la "ingrasat", si vrei sa te definesti la 56 de kg.
1.Total mass contine cam 70% carbohidrati de proasta calitate(maltodextrina si dextroza) practic pe intelesul tau... zahar.
1 kg de dextroza costa 12 lei(120.000 vechi)
Singurul lucru care se merita este faptul ca are ~20 gr de proteine si ~6gr creatina la 75gr continut, desi daca faci un calcul e imposibil sa iesi asa ieftin la tot ce scrie pe cutie, asa ca ori te fura la "cantar" ori foloseste ingrediente de proasta calitate
2.La 56 de kg daca te definesti o sa arati ca un uscat, ca sa arati bine ar trebui sa ai un minim de 60 de kg muschi curati, ~65-70 pana cand sa incepi sa te definesti.
3. Ca sa cresti in masa musculara trebuie un surplus de calorii(mai multe decat arde corpul)
Ca sa te definesti trebuie sa consumi mai putine calorii
Nu le poti face pe amandou in acelasi timp decat daca esti incepator (sub 1 luna) sau iei steroizi.
Intai pui masa musculara si apoi definesti. la 56 de kg nu prea ai ce sa definesti
Am 56 kg din care 30% muschi.Nu am instructor, mai sunt niste baieti acolo care imi spun ce sa fac... vreau ca sala sa devina in stil de viata nu o obligatie pentru a arata bine.Deci va rog... dati-mi ce vam cerut .
Daca mergi la sala cel mai bine ar fi sa il intrebi pe instructorul tau ce exercitii iti recomanda. Ai o varsta destul de mica pentru a experimenta. Cel mai bine e sa intrebi un profesionist.
Ok :
- 4 serii impins orizontal cu haltera, 10 repetari
- 4 serii fluturari laterale cu gantera din orizontal, 8-10 repetari
- 4 serii impins cu gantere din inclinat, 8-10 repetari
- 3 serii la scripeti, 15-20 de repetari
Pauze 90-120 de secunde intre serii, repetari pana la epuizare.
anonim_4396 întreabă: