| Serginnnn a întrebat:

Joc baschet timp de 2 ani si nu stiu in ce pozitie sa stau, am 1, 60cm, sunt rapid si pot dribla foarte bine cu mingea.Multumesc pentru orice raspuns dat!

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

La ce inaltime ai si ce stii sa faci, daca e chiar asa (doar un antrenor poate spune daca e asa sau nu, sau daca ai ani de baschet in spate, dar atunci nu ai mai pune intrebarea, caci ti-ar fi clare unele lucruri), pivot ai fi cel mai bun. Asta daca nu te dai prea mare pentru baschet happy (pivotul de regula e cel mai mic dintre jucatori), ca mare poti fi doar cum e Simona Halep, si ea e mica, cel putin pentru tenis, dar compenseaza prin tehnica si rapiditate. Daca si tu vei face la fel, nu va mai conta inaltimea ta, si chiar vei fi mare.

Răspuns utilizator avertizat
| siriusblack98 a răspuns:

Dupa anul de la nume banuiesc ca ai 20+ (nu stiu, treaba ta daca ai pus la misto 97) si deja natural nu mai cresti in inaltime.Pentru tine sincer baschetul va ramane doar de hobby.Adica la 1.60 poti cel mult sa abordezi pozitia de minge intr-un meci profesionist daca s-ar pune problema. Sfat:Mergi catre alt sport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 1, 60...handbal. laughing

| Alynescu22 a răspuns:

In pozitia de spectator la inaltimea ta

| Leo94 a răspuns:

Asteapta si vei mai creste in inaltime de la baschet ❗