| MarcuPopescu a întrebat:

Salut,la kickboxing trebuie vizita medicală neaparat? Eu am o problema de când ma știu îmi bate inima puțin mai repede decât trebuie dar n-am treaba. Am făcut sport toată viața mea.Îmi este sa nu imi dea voie sa ma apuc sau sa concurez chiar vreau sa ma apuc de sportul asta.In ce consta viza medicală?

10 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

E in interesul TAU sa faci vizita medicala, dar si al clubului
clubul nu vrea sa le mori in brate
tu nu vrei sa mori
NU?!?

| MarcuPopescu explică (pentru Zuzu1991):

Nimeni cu cred ca vrea sa moara viața este frumoasa trebuie sa o trăim, dar îmi doresc sa fac așa de mult acest sport încât nu ma interesează ce riscuri sunt pe lângă nu vreau ca aceasta problema sa ma împiedice sa practic sportul asta!

| Zuzu1991 a răspuns (pentru MarcuPopescu):

Iti doresti cu adevarat
si cu ce te ajuta, daca mori?!?
sau mai rau, ajungi handicapat toata viata mai mult sau mai putin crunt
presupun ca tot nu ma crezi, dar asta CHIAR SE INTAMPLA aproape de fiecare data cand problemele medicale sunt ignorate

| AnastasiaK a răspuns:

Depinde, dacă te apuci așa cum s-a "apucat" Mircea Badea, la genul ăla de "competiții" nu se cere mai nimic.

Dar, presupunând că vrei să te legitimezi la un club serios, afiliat FRAMC, pentru început îți va trebui declarația că ești apt de la medic (există o cerere de legitimare pe care va semna și va pune parafa). Apoi, ca să poți participa la competiții, trebuie să faci regulat niște controale pentru a primi viza medicală (care întotdeauna are o dată de expirare). Dacă te interesează mai multe pe partea asta, vezi regulamentele WAKO, că FRAMC de asta aparține.

În fine, mai există și FRFK, unde dpdv medical, teoretic lucrurile stau la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca o sa concurezi sau sa fi sportiv de performanta, ceea ce e altceva decat apt pentru ora de sport de la scoala sau apt de condus, o sa iti ceara ei obligatoriu de la medic. Nu stiu ce examinari se fac.
Mai bine intrebi la un club de kickboxing la care vrei tu sa mergi care sunt procedurile. Eu n-as putea spune cu certitudine ce trebuie sa faci.
Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh mai bine faci acum decat dupa. Cred ca o sa iti trebuiasca la concursuri oricum, mai ales sa stie daca formezi cheaguri cum trebuie sa nu sangerezi peste tot sau intern. Asa normal fac ei si testul lor la box, adica iti aparg nasul, o sa vezi

| MarcuPopescu explică (pentru anonim_4396):

Nu am nici un fel de problema sunt apt din orice punct de vedere, asta ar fi singura problema îmi bate inima puțin mai repede decât trebuie

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

"Asa normal fac ei si testul lor la box, adica iti aparg nasul, o sa vezi"

Care e rostul în a propaga povești cu Bau-Bau (că altceva nu e; doar o poveste idioată)?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Depinde unde merge

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

Zi un club unde se întâmplă asta. Că mă gândesc că trebuie să știi măcar unul dacă zici că "Depinde unde merge". Eu nu cunosc absolut niciunul unde să se facă idioțenia asta.