Da iti va creste marimea bratului. si eu am tot 15 ani, prima data cand m-am dus la sala aveam 37-38(cred ca e un numar mai mare datorita faptului ca am 104kg, dita mai grasanu) acum am 40-41, dupa aproximativ 4-5 luni de sala.
acum depinde de ce exercitii faci ce suplimente iei
succes!
1.normal ca vei creste atat in masa musculara cat si in inaltime.multi spun ca daca faci sala nu mai cresti in inaltime insa asta e total gresit(exista si un studiu care demonstreaza ca sala nu opreste cresterea, ba chiar daca faci sala corpul va fi nevoit sa creasca si in inaltime). intr-adevar daca ridici greutati mari deasupra capului si pui presiune pe coloana, vei incetini procesul de inaltare iar pentru asta trebuie sa eviti genul asta de exercitii.cunosc multi oameni care s-au inaltat chiar daca au facut sala.
2.este greu de spus cat vei creste pentru ca asta depinde si de alti factori. daca vrei sa cresti in inaltime ar fi bine sa consumi calciu, sa te hidratezi(sa consumi cel putin 2, 5l de apa pe zi) si sa faci exercitii de stretching in timpul liber. evita tigarile, alcoolul si grasimile daca vrei sa nu intampini greutati in ceea ce priveste dezvoltarea corpului