| Andreeaioan115 a întrebat:

Salut la un 1.62-1.63 care greutate este mai potrivita 52 de kg sau 50 de kg?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Nemessys a răspuns:

Vad ca esti obsedata rau de tot de corpul tau straight face
Vrei sa fii photomodel sau ceva de genu'? straight face Sau vrei sa te folosesti de corp ca fiind singura modalitate prin care poti atrage un baiat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

Nici photomodelele nu tin cont de 2-3 kilograme...mdeh.

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar ea tine... vad mereu intrebari legate de corpul ei. Daca are un kg in plus sau un minus, cred ca face urat. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de comformatia ta.S-ar putea sa arati bine si la 52 kg, adica sa ramai tot slaba, dar sa ti se accentueze formele, depinde si de varsta ta

| Felissa13Eden a răspuns:

52 ar fi greutatea ideala

| 4StarLight a răspuns:

50 kg, așa consider că ar fi cel mai echilibrat. Eu sunt mai înaltă dar mult mai slabă, adică sub 50 dar nici ca un schelet nu arăt, sunt chiar mulțumită de cum sunt! Oricum, nimeni nu e nicio tragedie dacă ai 2 kg în plus sau în minuswinking

| annempx a răspuns:

50 de kg..eu am 1.59 sau 1.60 si 39 de kg, dar fiecare cu corpul sau

| VSC10 a răspuns:

Sunt ok ambele, dar ca sa nu fii chiar schelet eu zic 52.

| ReluAndrei a răspuns:

50 de kg

| Iulia0331 a răspuns:

Poți sa ai si mai nulte kilogramehappy
Esti copil(cred), simte-te bine in corpul tau si nu iți umple mintea cu toate lucrurile stupide. Mananca ce vrei tu, nu in exces, fa si miscare din cand in cand, si tu chiar nu esti grasa, chiar nu ar trebui sa iți stea gandul la slabit! Atata timp cat nimeni nu iți reproseaza ca esti grasa nu te chinui degeaba.

| Lindi a răspuns:

Pai mai depinde si de ani, de exemplu nu poti sa ai 10 ani si sa cantaresti 52 kg

Întrebări similare