Https://www.emag.ro/......D97DPHBBM/
consuma asta, faza e ca daca vrei sa te ingrasi trebuie sa consumi mai multe calori, daca vrei sa pui masa musculara trebuie 2grame per kg corp, eu iti recomand sa pui masa nu sa te ingrasi in grasime, faci foarte bine ca faci culturism, 3 zile full body este ok la inceput
1. Seriouss mass NU inseamna "proteine", ci carbohirati (are 70% carbohidrati), e un weight gainer
2. Care "masa musculara"? Ai 4-5 ani de sala macar?
3. Eu am luat si cativa ani pauza complet si a scazut foarte putin, nesemnificativ (dar aici depinde de alimentatie, metabolism si altele).
Chiar e recomandat sa iei periodic pauze, ca sa se refaca tendoanele.
Eu nu cunosc foarte bine, dar uite ce parere ai despre asta? https://www.suplimente-online.ro/produs/vitalmax-whey-pro-gainer-10-kg/
E tot un weight gainer. Chiar ai atata nevoie de carbohidrati? Nu vrei proteine mai bine?
Ba da doar ca vreau sa ma si ingras .
Da si tu mai multe detalii despre tine: varsta, inaltime, greutate, de cat timp faci sala, ce alimentatie ai acum (dar concret, nu chestii generale), ce antrenament ai, etc.
Am 22 de ani, am 1.67 sau 1.68 nu mai stiu exact ca m-am masurat acum ceva timp si fac de un an sala. Eu si lucrez, ma stresez uneori deoarece sunt mai emotiva. Am perioade cand imi vine sa mananc mult si perioade cand nu prea pot manca, dar nu prea sunt genul de persoana care sa manance foarte mult pentru ca doar atat pot, am zile in care ma fortez sa mananc mai mult ca sa ajung la greutatea dorita. Iar exercitiile care le fac sunt genoflexiuni cu gantere ambele au 10 kg 30 2 seri, genoflexiuni bulgaresti 20 cate 2 seri tot cu gantere, fandari in spate si laterale 20 de repetari la fel cu gantere. Apoi mai este un exercitiu care se numeste flexia piciorului din stand pe genunchi asa am vazut ca se numeste pe google si mai fac inca doua exercitii asemanatoare iar unul din ele ridic piciorul intr-o parte cu banda ma rog nu stiu cum se numeste poate te prinzi.
Lucrezi doar picioare?
Si ai zis doar varsta si inaltime, nu si greutate.
Si cel mai important: nu ai zis nimic concret de alimentatie. Zi, ca exemplu, ce mananci intr-o zi.
Ai putea, te rog, să pui un link sau ceva în care să se vadă exercițiul? Nu e fizic posibil să faci "flexie a piciorului pe genunchi"...te cred că așa l-ai găsit pe net, dar nu îmi pot imagina care e.
A da scuze, am 56 de kg. Mananc mancare gatita ce gateste mama n-am o alimentatie anume, mananc de ex :ciorbe, piure, friptura, sarmale... cam asta....ar fi si sandwich-uri la munca si rar manac fast food-uri.
Si da lucrez pentru picioare si fese.
Sigur ca da : https://youtu.be/pjOvmrdHfKg, este exact cum face fata asta doar ca eu fac doar 40 cam asa
Aaaa, "donkey kicks" ar fi în engleză sau, dacă vrei și o descriere în română: din sprijin pe genunchi, extensia coapsei (sau a membrului inferior flexat din genunchi) cu revenire.
Așa, până să apară Cosmin86 să se ia de tine că nu lucrezi și restul corpului și că nu i-ai scris ce mănânci într-o zi (îți ceruse ca să vadă ce aport caloric ai și ce macronutrienți integrezi într-o zi, bănuiesc...așa că ar fi fost necesar să zici ce ai mâncat azi, de exemplu, și cu cantități aproximative), vreau să îți sugerez aplicația Eat & Track. Azi am găsit-o și mi se pare foarte ok. Te ajută la partea cu alimentația (care îmi imaginez că știi ca e cea mai importantă).
Ideea e că pentru a pune masă musculară, ai nevoie surplus caloric și de proteine (nu, nu suplimente, sunt la fel de bune și proteinele din mâncare), iar cu aplicația aia poți să îți dai seama cam ce valori reușești să atingi din cât ai nevoie. În cazul în care nu reușești să iei suficient din mâncare, poți să completezi ce mai ai nevoie cu suplimente.
P.S. Glumeam la faza că se ia Cosmin de tine
Tu nu poti sa dai un exemplu concret ce mananci intr-o zi? Alege o zi la intamplare.
Pai de exemplu ieri am mancat 2 sandwich-uri la munca, cand am venit de la munca am mancat paste cu legume si seara am mancat sarmale. Cam atat.
Cam putine proteine... la pranz nu ai deloc proteine, seara ai asa si-asa, iar dimineata nu stiu ce contin sandvish-urile alea.
Eu ieri am mancat asa:
- dimineata: 3 oua, 4 felii de muschi afumat, masline, 1 rosie, 1 bucata de branza, 4 felii de paine integrala
- ora 11: un pumn de caju
- ora 13: curcan la cuptor + orez brun
- ora 15: 2 banane
- ora 17: piept de pui la gratar + cartofi copti
- ora 20: biban de mare pe gratar + brocoli
- ora 22: 2 iaurturi (11 gr de proteina)
Stiu dar asa mi-am invatat modul de viata, de aceea vreau sa iau suplimente care sa ma ajute. Dar tu ce proteine imi recomanzi? Care sa ma ajute sa ma si ingras?
Cred ca poti sa iei un weight gainer, gen serious mass de la ON.
Dar adauga o sursa de proteina la masa de pranz, gen un piept de pui pe gratar sau ce vrei tu (fara sa inlocuiesti ceva adaugi in plus). Si dimineata adauga alta sursa de proteina (oua, branza).
Pai iau deja on serious masa din vara in fiecare zi de doua ori, am precizat asta la intrebare. Dar as dori sa mai adaug ceva dar sa le pot combina gen.
Creatina.
Altceva mai complet nu cunosti? Un gainer care il pot combina cu serious mass.
Pai serious mass e deja gainer, care e logica sa combini doua gainere?
Pai nu stiu pe langa asta daca as putea sa mai iau ceva ca sa ma ajute mai mult pe langa serious mass.
Nu am ce să mai adaug ca răspuns că ți s-au dat deja răspunsuri bune, așa că vin aici doar ca să fac reclamă și anti-reclamă:
Ascultă-l pe Cosmin86, ignoră-l pe RAY. Primul chiar știe ce vorbește, al doilea doar încearcă să știe... just saying
GiovanniHagi întreabă:
Adrian4444 întreabă: