65.
Nu e bine 40. Fă 30.
40 de abdomene? prea mult. si nu le fa zilnic, poti face sa zicem, de doua ori pe saptamana, sau doar o data.
Un exerciţiu pentru abdomen care îţi permite mai mult de 25 de repetări este unul inutil.
Bagă ceva mai hardcore, mai intens, şi mai puţine repetări.
Du-te la sala si incearca sa faci la inclinat si cu 3 sau 5 kg in maini in prima zi o sa te doara putin spatele
Incearca sa faci fara pauze, am un tovaras care practica canotajul si se lauda la mine ca il punea sa faca cate 1200 de genoflexiuni si 2400 de abdomene fara oprire abdomenele deci gandeste putin si tovarasul meu are 1 an de canotaj, da bine ca nu cred ca faci tu 2000 de abdomene fara oprire dar cu timpul poate reusesti sa atingi acest numar, dar mareste miza astazi faci de 3 ori pe zi sa zic 50 de abdomene peste 2 zile faci 80-100 de abdomene peste 2, 3 zile iar faci 100-130 de abdomene s.a.m.d. sper ca te-am ajutat, succes!
2400 de abdomene...le faci degeaba
Trebuie sa fi REDUS MINTAL sa faci 2400 de abdomene
abdomenul se lucreaza maxim de 2 ori pe saptamana, serii de 20 de abdomene.
la grupa asta musculara, alimentatia conteaza 90 %, nu sute/mii de abdomene cu care iti distrugi coloana
abdomene = cele mai ineficiente si proaste exercitii posibile, bune pentru copii mici redusi mintal