| DixonDiconderoga9999 a întrebat:

Salut, m-am apucat de parkour nu de mult stiu sa fac toate miscarile basic in special kongul imi este preferat. Avem o cladire destul de inalta mai mare cu 1 metru ca mine. De sarit o sar, e usoara.Am incercat sa ma intorc cu spatele si sa ma prind de ea cu 2 maini si sa ma tin de bordura deoarece as vrea sa fac chestia asta la inaltimi mai mari.Nu-mi prea iese. La acea bordura ai de ce te tine pe partea aialalta (este ca un fel de stalp in lungime in latime este mic si sus are un fel de placa groasa mai groasa ca latimea si ma pot tine de ea).Imi pun mana dreapta sa ma sprijin dar mi-e frica ca alunec cu picioarele deoarece trebuie sa ma las mai in jos ca sa ma prind cu cealalta mana dar mi-e frica ca pic jos ori am incercat sa mi-a pun si raman cu 1 mana si pic. Care ma poate ajuta dau funda!

Răspuns Câştigător
| BlueDark a răspuns:

Si mie.Ai grija ce faci.Si daca tot nu te poti abtine, nu te aventura la inaltimi mari.Prietenul meu a cazut intre 2 blocuri de 4 etaje, dar i-a fost suficient.

4 răspunsuri:
| BlueDark a răspuns:

Am avut un prieten pasionat de parkour.Eram amandoi la liceu cu program sportiv...Si pana la urma, stii ce? A murit.

| DixonDiconderoga9999 explică (pentru BlueDark):

Imi pare rau

| BlueDark a răspuns (pentru DixonDiconderoga9999):

Si mie.Ai grija ce faci.Si daca tot nu te poti abtine, nu te aventura la inaltimi mari.Prietenul meu a cazut intre 2 blocuri de 4 etaje, dar i-a fost suficient.

| BlueDark a răspuns:

Fractura cervicala.

| Alexandru250201 a răspuns:

Pai continua sa perseverezi si sa fi dedicat cauzei si o sa reusesti, multa bafta!