Se poate sa fi facut intindere. Mergi la doctor pentru un control ca sa nu suferi mai tarziu si sa remediezi problema acuma cat e inca proaspata. Sau in cazul in care nu vrei sa mergi la doctor asteapta 2-3 zile ( dara fara sala) iar daca observi ca durerea nu a trecut cu siguranta trebuie mers la doctor.
Am patit si eu ceva de genul tot la bratul stang.Incearca sa faci o pauza cu sala, pana cand iti trece durerea.Cand incepi antrenamentul incalzeste-te bine, mai ales in acea zona si ridica greutati mai mici pentru inceput. Daca durerea tot persista iti sugerez sa consultiu un medic.
Eu am facut o pauza de 2 saptamani si mi-am revenit.Am inceput cu greutati mici, deoarece daca ridicam greutati mari incepea sa ma doar putin.In scurt timp mi-am revenit.
Ai aflat pana la urma ce a provocat fenomenul? a fost chiar o intindere sau altceva?
mersi de sfat, voi tine cont
Cat de mare sa fie pauza? e intindere sau altceva? mersi
Posibil sa fie intindere. Fa pauza 3-4 saptamani.
E o intindre pe care ai facut-o fie ca nu te-ai incalzit cum trebuie, fie ca te-ai fortat prea tare.Pauza o faci de cate saptamani vrei tu.Pana cand nu te mai doare deloc.