| miha01 a întrebat:

M-am apucat de sport zilele trecute si m-am ales cu o febra musculara de zile mari! Am nevoie de sfaturi incercate eficiente! Multumesc. (Funda)

Răspuns Câştigător
| dadaye a răspuns:

Tatal meu avea o vorba: "Cui pe cui se scoate". eram "tinerel" si nu intelegeam ce, care, cum...
Asa cum toata lumea stie ca dupa o bauta, mai merge o bere, dupa o "partida"...e pacat sa ramai doar cu una, dupa exercitii, poate neindeajuns de "incalzite", mai merge (atentie la durerea acuta) inca destule alte exercitii, poate mai lente, mai putin dure, dar ...perseverente. bafta happy

5 răspunsuri:
| herbalist a răspuns:

Nu ai de ales; ia ti inima in dinti si fa in continuare exercitii dar sa fie la fel de solicitante ca sa iti treaca repede febra; si iti spun 100% ca asta e metoda care merge si dupa ce termini incearca un "dus" cu apa rece dar asa putin nu mult ca te vei imbolnavithumbs up bafta in continuare!

| daniella9805 a răspuns:

Pai...cu timpul o sa treaca dar eu de fiecare data cand fac mai mult sport dupa ce am terminat beau o cana de apa cu putin zahar si iau un analgezic
sper sa functioneze
te pup:X

| bia_4582 a răspuns:

Ia o aspirina! funda?

| gerogiana1991 a răspuns:

Ca sa scapi de febra musculara trebuie sa faci in continuare exercitii cu toate ca pana te incalzesti iti vine greu dar asa iti trece si febra...cu timpul nu ai sa mai faci febra daca te tii de sport

| DyAn_6615 a răspuns:

Mai multe exercitiiwinking