| MusicMakesMeFreee a întrebat:

Salut.
M-am apucat recent de sala(acasa) am 1, 76 si 71 kilograme.Prietenii mi-au zis ca trebuie sa mananc in jur de 5 mese pe zi in plus iau si proteine. Vroiam sa stiu daca este bine sa alerg, dgeaba mananc mult daca alerg pe distante maricele?
Este bine sa alergi sau nu?
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

E ok sa alergi, dar nu mai mult de 3 ori pe saptamana

11 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce obiective ai? sa pui muschi, sa slabesti?

| MusicMakesMeFreee explică (pentru Cosmin86):

Sa pun muschi.
Multumesc pentru raspuns.

| Wehes a răspuns:

Daca esti in perioada de masa ( Pui muschi + grasime ) ajunge daca alergi 1 data pe saptamana daca esti in perioada de Definire ( te definesti.) e bine de mai multe ori pe saptamana.

| MusicMakesMeFreee explică (pentru Wehes):

Da,sunt in perioada de definere dar trebuie si sa mananc mult asa mi s-a spus deoarece daca esti slab trebuie sa mananci mult.
multumesc pentru raspuns.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MusicMakesMeFreee):

Stai un pic, ca nu inteleg. daca esti slab, la ce faci definire?

definire = sa arzi grasimea care acopera muschii, pe scurt : slabesti si mentii masa musculara

Trebuie sa ma ingras cateva kilograme si voiam sa stiu daca pot sa fac asta alergand, deci daca mananc mult degeaba mananc daca si alerg?
cand faci muschi trebuie sa iei si cateva kilograme in plus.

| moniquah a răspuns (pentru MusicMakesMeFreee):

Da... cam asa e... daca alergi cam dai jos

Pai muschii insasi = kg in plus

muschii au greutatea lor, ca doar nu sunt umpluti cu aer. Dar daca pui kg de muschi, NU te ingrasi ci cresti in masa musculara.

Tot ce vreau sa stiu este... daca mananc mult sanatos fac sala. iau proteine
e totul ok pui muschi pe tine dar daca si alergi?! ce se intampla? e bine sau nu.
multumesc pentru raspunsuri. poate nu m-am exprimat eu bine, in fine, sper ca acum ai inteles.

E ok sa alergi, dar nu mai mult de 3 ori pe saptamana

| moniquah a răspuns:

Pai tu vrei sa mananci sau sa alergi? ideea e ca trebuie sa mananci putin si des si sa faci sport

| MusicMakesMeFreee explică (pentru moniquah):

Daca vrei sa pui muschi? asta vreau sa stie daca alergi mananci degeaba? pentru ca daca mananci te ingrasi putin si apoi pui muschi asta vreau sa intreb daca alerg fac muschi mai repede sau? Multumesc.