Pai fii atent, eu fac sala de vreo 3 luni, daca vrei sa dai burta jos, inainte de fiecare antrenament de forta, baga alergare pe banda vreo 10-15 minute, apoi ia o pauza si apuca-te de grupele musculare
Luni - Piept cu Abdomen
Marti - Biceps cu Triceps
Miercuri - Pauza
Joi - Spate cu Picioare
Vineri - Umeri cu Trapez
pentru mai multe detalii vorbeste cu instructorul de la sala, funda?
Buna!
Felicitari, se vede ca ai vointa!
Uite, incearca sa incepi cu binisorul, nu te arunca in apa daca nu stii sa inoti.
Incepe cu ce e mai simplu, si pe parcurs mai adaugi, treptat.
Asa o sa-ti fie si tie bine, si rezultatele vor aparea vazand cu ochii!
Nu te opri! Continua! Succes!
Eu zic deocamdata sa alergi numai 5 minute pe banda sau in aer liber 1 km 2 maxim, ca sa nu iti pierzi energia pentru sala
La sala lucreaza asa
- biceps
-triceps
-umeri
-pectorali
-spate
-coapse
-gambe
Dupa 3 sau 4 -5 luni poti sa te apuci si de abdomen, antebrat, trapez deocamdata lasa-le pe astea
Executa 8 serii a 12 repetari, pe grupa musculara, 12 rep e pentru masa musculara, daca vrei rezistenta faci 23 repetari cu greutate mai mica si care iti permite sa faci atatea repetari. Daca poti sa faci mai mult de 8 serii atunci mai adauga 2, daca nu faci mai mukt de 8 atunci mai scade din ele. Dar tine minte un lucru, 12 repetari e pentru masa musculara, 6- 8 repetari(cu greutate mare e pentru forta) si 23 repetari (cu greutate mica ) e pentru rezistenta si fibrare
POTI lucra asa
luni-biceps, pectorali, seara umeri
marti-triceps, spate
miercuri- liber
joi-coapse gambe
etc etc
Hai sa-ti spun: eu fac sala de 1 an, daca vrei sa dai burta jos, abdomene multe si cardio dupa antrenament. incepe usor, 3-4 serii din ficare exemplu :
Luni : biceps & triceps = 3 exercitii a cate 4 serii etc,
ai rabdare nu totu se face intr-o zi, sa nu-ti fie rusine nimeni nu se naste cu forme, succes!