| gabitzuxxl a întrebat:

Salut,m-am inscris de putin timp la o sala. cand m-am inscris nu am facut,precizez,sunt incepator, problema mea este urmatoarea, ma duc la sala,intru,si plec, mie urat,nu cunosc pe nimeni,si ma duc si singur, ajutati-ma,

Răspuns Câştigător
| AleXzAnDer a răspuns:

Salut, pai si eu merg la sala in Spania:-P si daca zici ca te-ai inscris intodeauna trebuie sa ai un monitor langa tine prin monitor ma refer un om care sa iti arete max o saptamana cum se fac exercitile si daca nu ai nu ezita :-P fa cum sti sau uitate la alti sau intreabai ca nu o sa aive treaba cu tine mie nu mi-a fost rusine defel i intrebam si le spuneam sa ma ajute asa se face la sala ascultama ca acum am experienta n-are rost sa mergi si sa stau deageaba pierzi bani profita:-P. Bafta. Funda
?

2 răspunsuri:
| Psychic a răspuns:

Incearca sa-ti faci prieteni, il abordezi pe unu care pare mai popular sau mai vechi sau mai "bazat" si ii rogi sa-ti arate cum se lucreaza corect niste muschi...Dar in general nici nu prea se vorbeste acolo ca doar nu te duci sa socializezi, ci sa lucrezi muschi.Fa-ti un program care sa-ti ocupe timpul de la inceput la sfarsit si nu o sa mai probleme din astea.

| Koisan69 a răspuns:

Da..si eu am avut aceeasi problema, mi-am gasit un prieten cu care sa ma duc...