Salut,ai sanse, am avut si eu o proba de alergare si inainte am bagat un energizant cu 3 scoop-uri de preworkout.Peste 3 ore am avut proba,in stomac doar boosterul fara mancare ca alergi mai repede, inima imi batea ca la iepure, pielea ma manca, faceam miscari rapide si bruste, parca eram foarte concetrat pe fuga, ca flash.Incearca si tu, pe mine m-a ajutat mult. Daca vrei sa-ti cresti anduranta cand fugi stabilesteti o distanta pe care sa o faci din prima, pana la epuizare, fara opriri sau mai poti sa fugi pe intervale, in panta ca te antrenezi mai bine.
Succes!
Aici nu se aplică regula de trei simplă. Simți că te duce suflul și te cară picioarele?
Tot ce se poate, n-avem de unde sti cum termini alergarea, respectiv mai ai rezerve sau cazi pe jos.
Si daca vrei sa fie concludent antrenamentul si sa stii cum stai alearga distanta de 2 km, fiindca atat va trebui sa alergi la proba fizica.
Da, atunci poti incerca sa tragi mai tare. pana atunci ar fi indicat sa mentii un ritm constant. oricum vor striga la tine sa alergi ca e ultimul tur si trebuie sa ajungi. va fi bine. succes!
Vezi că nu strigă nimeni la tine la proba de alergare ca să termini cum a scris cineva.