Dragul meu, atata timp cat faci efort, este un lucru normal sa ai febra musculara. Daca ai febra musculara, inseamna ca fibra ta musculara lucreaza, iar febra asta, de asemenea, trece doar facand din nou si din nou miscare. E chiar indicat sa o ai. Mai poti ameliora durerea, cu un masaj cu creme speciala pentru muschi si tot asa, sa ai obligatoriu o alimentatie sanatoasa, daca nu o ai, muschii tai, nu se vor reface prea curand. Sper ca ti-am fost de ajutor
Pe el il dor articulatiile (oasele), nu are febra musculara, nu il dor muschii.
Daca vei continua asa, vei fi obligat sa renunti de tot la sport. Si asta va fi cea mai mica problema. Cu durerea articulatiilor vei ramane vesnic. Pentru ca, pentru oase inca nu s-a gasit tratament. Gelurile actuale doar amelioreaza durerea, dar nu vindeca.
Mergi la medic, sa nu te trezesti cu oasele rupte, cu osteoporoza, sau cine stie ce altceva grav.
Ai nevoie de suplimentatie, cu cat faci efort mai mare cu atat articulatiile tale sunt mai expuse la prejudicii. Greutatile trebuie adaptate pentru nevoile tale si nu trebuie sa exagerezi cu asta daca vrei sa nu ai dureri insuportabile odata cu trecerea varstei. Citeste mai multe despre suplimentul flexa pus. Tot sunt sportiva, nu de performanta dar stiu multe despre efortul fizic si riscurile la care sunt supuse articulatiile.