| denisnic77 a întrebat:

Ma cheama Denis si am 12 ani.Am 65 de kg.Sunt foarte gras si as avea nevoie de ajutor.De multi ani ma chinui sa slabesc de cand aveam 6 ani.Ba pun kg ba le scad dar nu stiu ce sa fac.In zona abdomenului se vad numai muschi dar in restul numai grasime.Mentionez ca fac si fotbal.Astept ajutor din partea dvs.

9 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Buna! Sa nu mananci grasime, sa faci sport in fiecare dimineata si sa nu mananci multa paine!
Astept funda!

| luisanamy a răspuns:

Incearca sa nu mai consumi grasimi, sucuri din import, dulciuri. Incearca sa mananci putin a cate 5 mese pe zi. Trebuie sa faci si miscare.

| Sk1j4 a răspuns:

Nu mai manca grasimi si mananca si tu de 2-3 ori pe zi...

| FuriousMadalin96 a răspuns:

Nu mai manca dulciuri,cipsuri,grasimi saturate, paine, nu mai bea sucuri, nu mai manca dupa ora 7, fai mai mult sport.

| Cosmin86 a răspuns (pentru FuriousMadalin96):

"nu mai manca dupa ora 7", e prea devreme ca ultima masa sa fie ora 19

| FuriousMadalin96 a răspuns (pentru Cosmin86):

Acum depinde la ce ora se culca... daca se culca la 1 crapa de foamelaughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru FuriousMadalin96):

Exact happy

| Gavril_Catalin_1998 a răspuns:

Eu am fost destul de gras cand eram mai mic dar mentionez ca mancam chipsuri si dupa ce nu am mai mancat am inceput sa slabesc.dar depinde si de inaltimea pe care o ai deci daca ai 65 de kg si ai 1.70 m e destul de bine

| denisnic77 explică:

Va multumesc! Dar eu nu prea mananc cipsuri, nu prea beau sucuri dar mancare cu grasimi da. Oricum, astept si alte raspunsuri