Stiintific suplimentele nu ajuta la nimic http://www.dailymotion.com/......-hdtv_auto
ai nevoie de cardio si multe proteine din mancare, grasime, fructe de toate mai ales oua fierte
Cauta si tu un gainer in functie de buget si apoi vezi review-urile de pe site-urile de specialitate.
Eu as recomanda gfx-8, true mass, elite mass
Gold standard de la ON este cel mai vandut concentrat proteic, este ok dupa antrenament dar incearca sa ai 5 mese pe zi bogate in proteine(aprox. 25g). Succes.
Parerea mea, fai cateva luni "curat" adica fara nici un fel de suplimente, iar apoi daca vrei sa iei proteine, le iei 1 luna si cv...dar iti recomand sa nu iei mult. Si apoi faci iar "curat". Te sfatuiesc sa eviti creatina, multi zic ca nu dauneaza sau alte prostii ca iti da doar energie, este adevarat iti da energie dar tot ce faci cu ajutorul creatinei o sa pierzi cand nu o sa mai iei. Ca proteine sa zic ca Xtreme power, mass gainer, pro mass, sunt bune.
Nu esti chiar pe langa dar mai trebuie sa citesti, suplimentele nu sunt altceva decat mancare concentrata, nu patesti nimic de la ele.Creatina afecteaza doar daca e luata necorespunzator, daca o iei cum scrie pe cuti si te hidratezi nu patesti nimic.Produsele pe care leai recomandat sunt gainere nicidecum proteine.
Ceva imi spune ca in viziunea lui suplimente = proteine