Aluia care debiteaza i-a oprit creierul. numai geneticul opreste cresterea. atat. ai genetic bun, te faci stalp. nu ai genetic bun ramai pitic. indiferent ce rahat faci la sala
In alte cuvinte: da, ai dreptate, oasele (mai mult incheieturile, dar si oasele) nu sunt facute sa suporte presiune mare la varste fragede, dar teoretic si daca ridici greutati nu patesti nimic. epifizele oaselor nu se taseaza, deci nu opresti cresterea prin ridicare de greutati. asta teoretic.
nu poti lega cresterea in inaltime cu ridicarea greutatilor. ca minor nu ai hormon de crestere sa ajute, nu ai ligamente puternice sa suporte si totusi, teoretic, nu patesti nimic. cat timp faci corect ce faci, teoretic, nu patesti nimic. legat de Giuliano Stroe (parca asa il cheama) el nu va fi normal niciodata. la varsta aia nu are HgH deloc, cum a facut muschi fara HgH si testosteron...habar nu am. dar una e sala la 15 ani, alta e la 5
Ba, eu cred ca e mit, m-am apucat la 14 ani acuma am 17 si l-am depasit pe taicameo in inaltime pe la varsta de 16 deci. Oricum daca e sa ramai ramai, daca e sa cresti cresti, din punct de vedere medical la 20 de ani deja ti s-au osificat complet oasele, important e sa nu te accidentezi si sa iti rupi un os. Dar sa stii ca aicea depinde si de ceea ce vrei sa crezi, fa si tractiuni, poate poate
Nu iti opreste cresterea, dar daca te fortezi prea tare o sa ai probleme asupra organelor genitale. Nu ai idee cat de sensibile sunt la varsta ta.