| Mihai9544 a întrebat:

Salut ma numesc Mihai am 16 ani,si sunt cam slabut,pentru inaltimea mea de 1, 80.
Am vazut niste vitamine pe Pronutrition,si nu stiu care sunt bune pentru mine,deoarece m-as fi orientat catre B-Complex,dar vad ca scria pentru sportivi,sunt bune pentru antrenament,si eu n-am nevoie de asta.
Daca stiti niste vitamine de la Pronutrition sau alte site-uri care sa fie bune,sa faca pofta de mancare, sa ma ingras.
Va rog sa mi le recomandati.

Răspuns Câştigător
| Andrei_Rusu_Andrei_1990 a răspuns:

In primul rand chestia cu pofta de mancare este psihic,si mergand pe principiul pofta vine mancand,trebuie sa-ti gasesti o motivatie,ce vrei sa faci la ce greutate vrei sa ajungi si in cat timp,dupa care te apuci serios de treaba, iti faci un program de alimentatie strong, dupa care un program de antrenament, si te-as sfatui sa iti ei si un partener daca mergi la sala, si tragi foarte tare de tine, vezi observa rezultate chiar dupa prima luna, din tot acest proiect care il ai in cap trebuie sa stii ca 80% constituie alimentatia si 20% antrenamentele.

Daca esti din Bucuresti pot sa te ajut cu aliemntatie si programe de antrenament.

6 răspunsuri:
| SerbanSnake a răspuns:

Daca zici ca esti mai slabut, trebuie sa iei in masa mai intai, iar de la Pro Nutrition ti-as recomanda mai intai un gigant pro mass iar apoi un gfx-8, si o alimentatie bogata, bafta.

| deathy a răspuns:

Lasa suplimentele si mananca calumea.Mananca din 3 in 3 ore si sa mananci calumea. Daca mananci mai multe calorii decat arzi este normal ca te vei ingrasa.
http://calorii.oneden.com/
Uite aici tabel cu caloriile continute de mancare.

| DuzzyDrey a răspuns:

Am putea sa te ajutam Daca neai zice si greutatea nu doar inaltimea si varsta ca sa stim ce e recomandat pentru tine tongue

| Mihai9544 explică (pentru DuzzyDrey):

Inaltime 1,80, Greutate : 53.

| Mihai9544 explică (pentru DuzzyDrey):

Mai astept raspunsuri!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mihai9544):

Esti FOARTE slab, ai nevoie de 2 lucruri :

- 5-6 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati
- un gainer, daca vrei neaparat pronutrition incearca GFX, are si vitamine