Whey gold, dymatize elite whey.
pe scurt : proteine din zer cu absorbtie rapida.
Si man, mananca mai mult, proteinele se iau IN PRIMUL RAND din mancare, 4-5 mese pe zi ( dar mese, nu gustari ), altfel dai banii degeaba pe suplimente.
Foarte ciudat 3 ani totusi e destul de mult >Bine acum depinde de metabolismul fiecaruia eu in 2 luni am crescut peste 4 kg de muschi(natural). Acum depinde poate tu ai facut un program pentru striere in loc de masa sau pur si simplu asa e corpul tau
Am sa incep sa mananc cum trebuie.Bun, Pro Mass nu`s proteine.Ce zici de GFX-8? Sa i-au 3 luni + sala dupa aia nu mai i-au GFX si sa fac sala sau acasa.Nu o sa scad tade din musculatura nu? Am auzit ca sunt bune. Un amic ia gfx-8 de o luna si de la burta(burtica) deja are aproape 4 patratele.
Nu are patratele de la gfx, patratelele se fac cu produse gen carnitina, lipo 6, etc. Probabil de la anrenament si alimentatie, gfx-ul n-are treaba.
Si pentru patratele NU ai nevoie de muschi, ci sa slabesti.
Din contra, cand o sa pui muschi, o sa pierzi patratelele ( nu poti sa pui muschi si sa slabesti in acelasi timp ). Mai bine faci 1 an muschi si apoi definire.
Da, in lipsa de bani pentru un produs cu adevarat bun ( gen elite whey, whey gold, etc. ), ia GFX, in niciun caz pro mass
3 ani fara dieta fara nimic, doar tras de fiare. Ziceti-mi ceva proteine pentru masa musculara fara creatina. Ceva care sa imi mentina cat de cat masa musculara chiar si dupa ce nu mai i-au proteine.