| Catalin77945 a întrebat:

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva dieta/regim de slabire deoarece in vara asta am dat 14 kg jos, si acum fosta dieta nu mai merge deoarece am stagnat.Mentionez ca am nevoie cam de unul de 1400-1500 pentru a intra in deficit caloric(Am cam incercat totul de pe net si nu prea a iesit bine.)

Răspuns Câştigător
| Vertic_Sergiu_1996 a răspuns:

Salut. Cu dieta nu te prea pot ajuta, dar iti recomand un baiat pe nume Scurtu Sebastian (cauta pe yt, face retete dulci), tot ce iti pot spune (dar probabil stii deja) e ca pentru slăbire trebuie sa arzi mai multe calorii decat consumi. Gen faci o ora de sala in care arzi 2000, tu mănânci de 1500–atunci slăbești.
Scuze, dar nu te pot ajuta in alt fel (eu ma "ocup" de cei care vor sa se îngrașe), deci rețeta pentru slăbit ar trebui sa fie exact opusul celei de bulking. Ideea este ca trebuie sa faci mult cardio si exerciții care sa te solicite mult (nu greutăți mari, ci un circuit care sa lucreze părțile corpului in care se formează depozitele de grăsime). Daca ai probleme la abdomen (de exemplu), fugi 10 minute pe banda dupa care te pui la exercitiu (3 seturi a câte 6 repetari fiecare, cu 20 de secunde pauza), dupa care mai fugi pe banda la înclinație mai mare. Ideea este sa consumi multă apa si sa dormi mult (pentru ca lipsa somnului cauzează retenția de apa), trebuie ca tot ce intra in tine sa si iasă (de asta s-ar putea sa ai nevoie de niște burnere–gasesti pe net destule). In orice caz, uita-te la Angel Fitness la perioada de definire. Omul ala e de milioane happy el m-a ajutat prin videourile lui mai mult decat as fi crezut.

Scuze, dar asta e tot ce iti pot oferi sad

SPOR!

| RAY a răspuns (pentru Vertic_Sergiu_1996):

Gen faci o ora de sala in care arzi 2000, tu mănânci de 1500–atunci slăbești.
cum naiba sa arzi 2000 de calorii intr-o o ora de ce scrii asemenea tampenii

| Vertic_Sergiu_1996 a răspuns (pentru RAY):

Puteam sa dau exemplu ca mananca n-1 calorii si arde n, doar ca asa nu ar fi înțeles cu exactitate. Asa m-am asigurat ca înțelege, problem?

| RAY a răspuns (pentru Vertic_Sergiu_1996):

Puteai sa scrii ceva care sa fie corect nu fantezii

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai dat 14 kg jos bravo tie, metabolismul a scazut dramatic de mult in jos trebuie sa manci mai putin si sa bagi sprinturi sa arzi grasimea abdominala si sa bagi culturism ca sa creasca rata metabolica, intr-o ora de cardio nici 500 de calorii nu poti pierde astea sunt basme

| Catalin77945 explică (pentru RAY):

Dupa ce am dat kg jos cam numai de inot pot sa fac calumea, la alergat dupa 30 de minute nu mai pot.Nu mai sunt ca inainte.

| RAY a răspuns (pentru Catalin77945):

Inseamna ca ai dat masa musculara multa jos

| Catalin77945 explică (pentru RAY):

Am dat din ambele

| JoleneSth20 a răspuns:

Ce te-a motivat de ai slăbit atât? Mi se pare un timp scurt.

| Catalin77945 explică (pentru JoleneSth20):

Am zis intr-o zi ca parca aia is slabi si eu is gras si am vrut sa am un abdomen perfect..asa ca inca lucram la el laughing) -5kg si e al meu

| JoleneSth20 a răspuns (pentru Catalin77945):

Mult succes! big grin