| edy01234 a întrebat:

Salut, mai intai as dori sa precizez ca am cincisprezece ani; 1, 75 inaltime, 78 kg. Masa mea musculara este foarte dezvoltata in picioare zona coapselor,fara sa ma incordez se simte musculatura,dar slabuta in abdomen,mediu in maini si restul muschilor la un nivel putin spre mediu lucrati. Am stagnat cu sportul doua luni dar acum m-am decis sa ma apuc din nou dar cu o seriozitate mult mai mare, ma voi apuca de saptama aceasta de sala ( dar fara progenituri, suplimente si alte cele) si de sportul pe care-l practicam, taekwondo. La taekwondo voi merge de 4 ori pe saptamana iar la sala de doua ori pe zi, zilnic, o data dimineata si o data seara. Odata ce ma voi fi apucat sper sa reusesc sa fac un abdomen plat si sa tonific masa musculara a abdomenului. Cu acest program de antrenamet as putea avea beneficiile dorite si succes in ceea ce urmaresc? Si as dori daca nu este prea mult sa-mi precizati cateva sali cu abonamente nelimitate pana in 25 de euro, multumesc pentru timpul acordat si eventualele raspunsuri.

1 răspuns:
| greyhound a răspuns:

Sfaturile mele :
- lasa sala pentru mai incolo (18 ani). Zici ca n-ai muschi? Pai ce-ai vrea la 15 ani, musculatura de-abia acum incepe sa se dezvolte. Faci deja un sport, ramai pe asta ca oricum iti face pofta de mancare si astfel te vei dezvolta
- ca idee, sala nu se face zilnic, nici de 2 ori pe zi si mai ales fara suplimente. Abia culturistii profesionisti pot sustine un astfel de stil de antrenament si aia mananca, tata, nu gluma, si mai baga si o farmacie de medicamente in ei.
Crede-ma ca un sport obisnuit, oricare ar fi el, facut cu regularitate in perioada de maturizare e tot ce ai nevoie. Mai incolo, daca vrei sala, te poti duce linistit