Mie intotdeauna febra musculara imi trecea cand faceam miscare...sa fugi mai repede nu cred ca poti.
Buna, parerea mea este ca ar trebui sa ii spui profesorului tau de sport, daca nu te intelege incearca sa ii spui cat mai frumos ca nici lui nu i-ar placea sa-l puna cineva sa faca ceva daca are o problema!
Pai un coleg ma enrva la sport joi si eu i-am dat o palma si ne-a pus pe amandoi la multe exerciti suplimentare si de aici -> febra musculara. Si tot in acea ora restul colegilor au dat proba si profa m-a lasat s-o dau vineri, adica joi. Sper sa-mi treaca cu aspirina, ca cu alergat nu o pot face sa treaca ca nu mai ies eu acum la 10 afara sa alerg.
Daca vrei sa iti treaca febra musculara trebuie sa alergi pana iti trece.
Serios!
Funda?
Fa baie in cada umpleo si pune sare de la muraturi sau sare normala depinde daca ai de muraturi eu asa am facut si mi a trecut intr o noapte
Eu zic sa-i zici profului/profei ce ai patit si poate te lasa sa dai proba ora viitoare de sport
Spune-i la prof.sau dacu iti trece trebuie sa fii si usor sa poti alerga repede
Poi du-te si alearga... pana nu mai simti ca te doare. Dupa aceea mananca o ciocolata
crede-ma... fac scoala sportiva stiu cum e si iti va trece asa
Febra musculara trece tot cu febra musculara...ca sa scapi de ea trebuie sa iti fortezi inca o data muschi...fa si tu putina miscare inainte de proba de sport, si o sa vezi ca nu o sa ai nici o problema
lilpop97 întreabă: