Buna! Eu am practicat inot timp de un an si am crescut aproape 8-9 cm! Inotatul m-a ajutat sa cresc si sa imi musculezi corpul adica sa ai o silueta de invidiat! Dar daca vrei sa mai cresti trebuie sa practici minim 2 ora pe saptamana de preferabil de 2 ori cate 1 ora. Sper ca te-am ajutat!
Mersi mult o sa ma duc de 3 ori pe saptamana la inot multumesc, daca vrei florynrazvan este id meu daca vrei sama ajuti sami spui mai multe osati raman dator! oricum multumesc mult
Chair daca faci vreun sport sau nu, inca esti in crestere pana la 23 de ani cel putin! oricum ai o inaltine foarte buna, nici sa ajungi al 1.90 nu cred ca o sa-ti convina, undeva la 1, 78-1, 81 e mai mult decat suficient! bafta!
Da. Inotul stimuleaza cresterea. Si pana la 22 de ani o sa tot cresti in inaltime, nu mult (depinde de ce faci).
1 zi de SPORT = 1 zi de viata in plus ( asa se zice)
P.s : Fratele meu avea 1.67 si in 1-2 luni de inot si sport a crescut 9 cm. acum depinde si ce anume faci la inot.
P.s.s Incearca sa faci gimnastica in apa.
Nu prea cred ca ar trebui sa mai cresti, esti mai mare decat parintii tai. Daca vrei sa te inalti du-te la inot, baschet, volei sau sa alergi. Daca esti grasut poti sa dai cateva kg jos, grasimea te face mai micut.