1.Prima sursa de energie este adenozinului trifosfat (ATP) care se epuizeaza repede cam 15sec.
2. Oua ochiuri...eu le fac in foarte putin ulei, nu e nimic grav daca le mananci prajite.
3. Ii dau dreptate lui Liviu0001 pana la urma ceaiul este apa in care sa fiert diferite plante, contine vitamine, minerale si alte substante care ajuta corpul sa se purifice tinand cont ca mancam multe alimente de origine animala, procesate etc.
De ce nu apa cu vitamine? Nu inteleg vitaminele nu sunt bune sau cum?
4. 1-2 fructe pe zi sunt suficiente.
Piept de pui, peste, carne de vita, sex, somn la greu, antrenament brutal. asta e secretul meu
Http://www.despreculturism.ro/......ulara.html
Trebuie sa mananci sanatos.
Alimente cu valoare biologica mare, cu valoare nutritiva si gatite sanatos.
Fulgi de ovaz, cereale integrale, legume, cartofi copti, orez fiert in unt, carne de vita, peste, pui la gratar, fructe, nuci, alune crude, lapte, branza, 2 oua intregi si mai multe albusuri/zi, soia, mazare, fasole etc.
Ca sa te orientezi si sa iti faci o idee despre cum trebuie asociate alimentele. Sunt informatii de baza.
http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
Bafta!
Cu siguranta fara grasimi,ai voie sa mananci numai anumite tipuri de carne, multe oua(ochiuri), ceaiuri naturale(planta), multe fructe si incet incet, o sa se vada rezultatele
Esti pe langa. dar rau de tot.
1. grasimile sunt consumate de corp primele la efort, fara grasimi consuma carbohidrati si pe urma proteinele. grasimile sunt indispensabile culturismului, mai mult cele nesaturate, dar si cele saturate (asa-i ca nu stii care sunt unele, si care sunt celelalte?).
2. oua ochiuri = prajeli = grasimi. esti atat de pe langa, incat te contrazici singur. ouale doar fierte, sau in cel mai rau caz omleta (in tigaie cu o lingurita de ulei de masline). nu ochiuri in baie de ulei.
3. APA. corpul are nevoie de APA, nu ceai, nu suc, nu sirop, nu apa cu vitamine, nu sucuri asa zise naturale, doar APA.
4. multe fructe = multa fructoza. fructoza in doze mari nu este sanatoasa.
in concluzie, du-te si joaca mario
Uscatura,esti prost de dai in gropi,"fructoza in doze mari nu este sanatoasa",mai bine bem bere nu? asa iese culturismu mai bine,mai citeste bai agramatule, pentru o buna functionare a sistemului sunt recomandate ouale ochiuri, ia explica-ne noua atotstiutorule ce sunt alea alea grasimi saturate si nesaturate ca mi se pare ca te incurci in stiinta
in concluzie, poti sa continui sa dai la sapa, n-o sa-ti simta nimeni lipsa
Aha, tocmai de aceea mi-a recomandat doctorul daca pot alege intre apa si ceai, sa aleg apa. are ceaiul beneficiile lui, dar toate pana la un punct. nu am vrut explicatii de ce a zis aia, dar zisa de un doctor am luat-o ca atare. si apropo de fructe, nu am auzit niciodata sa se planga cineva ca fructoza sa dauneze sanatatii. nu inca.
Prapaditule vezi ca eu nu-s mama ta sa ma iei la injuraturi. esti tupeist pe internet, saraci ca tine vad zilnic. rahatule, in doze mari nimic nu este sanatos, dar tu esti prea prost sa stii regula veche cat e lumea. pentru o buna functionare a sistemului e bine sa mananci oua, si atat. daca esti batut in cap si risti anumite boli, si crude le poti manca, tot rahatul ala. du-te la mama ta si roag-o sa te primeasca inapoi, am mai multi ani de sport decat ai tu de viata. vin rahati ca tine pe internet sa faca talente de macho. in viata reala ai 50 kg si bube pe spate, nu? terminatule
1.Prima sursa de energie este adenozinului trifosfat (ATP) care se epuizeaza repede cam 15sec.
2. Oua ochiuri...eu le fac in foarte putin ulei, nu e nimic grav daca le mananci prajite.
3. Ii dau dreptate lui Liviu0001 pana la urma ceaiul este apa in care sa fiert diferite plante, contine vitamine, minerale si alte substante care ajuta corpul sa se purifice tinand cont ca mancam multe alimente de origine animala, procesate etc.
De ce nu apa cu vitamine? Nu inteleg vitaminele nu sunt bune sau cum?
4. 1-2 fructe pe zi sunt suficiente.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: