| Andrei_8032 a întrebat:

Salut.
Merg la sala de 10 luni sima masturbez de 3 ori pe zi si vad ca numia afectat deloc performanetele sportive
As dori sa stiu daca intr-o buna zi imi va afecta performantele
Funda!

Răspuns Câştigător
| Taeron a răspuns:

Iti va afecta performantele intr-o buna zi deoarece prin ejaculare sunt eliminate minerale si vitamine necesare conceperii unei noi fiinte umane. Iti dai seama cat de esentiale sunt. Si nu sunt luate din aer, sunt luate din componente oranismului tau. Daca tot vrei sa continui cu masturbatul ti-as recomanda s-o lasi mai moale, poate o data la doua zile, sau macar doar o data pe zi. Dar cel mai bine ar fi sa renunti de tot intru-cat organismul tau are nevoie de acele elemente vitale dezvoltarii si intretinerii corpului omenesc.

4 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

"As dori sa stiu daca intr-o buna zi imi va afecta performantele": DA, las'o mai moale

| str a răspuns:

Stai ba linistit ce minerale pirdute cate-s alea 0, 2 grame mai mananci 2, 3 fructe si iti faci iar rezerva nu te afecteaza stai linistit, dar de la o vreme instrumentu s-ar putea sa se cam duca intr-o parte da nu ceva de speriat hai bft

| Ghost a răspuns:

rolling on the floor alt bou care pune o intrebare intrebatoare ba bou du-te pe centura si gasesti cate vrei cu timpul o sa iti afecteze mana cu care dai l; a aparat

| BESTNICK a răspuns:

Da te va afecta tare iti va creste par in palma si in calcaie si iti poti lua adio de la sport, vei deveni un lachios cu bube-n cap