Ma bucur ca faci sport, fa in fiecare zi un muschi un anume asa se odihneste unu desi muschi sunt legati intre ei, da trebuie pauze daca simnti nevoia nu cred ca in savanele africane luam noi pauze, fa cat de mult poti ca de aia ai muschi ei de asta exista ca sa i lucrezi la maxim
Lucreaza 1 grupa pe saptamana, daca vrei sa ai rezultate
piept+biceps+triceps mi se pare prea mult, inseamna ca stai mai mutl de 1 ora la antrenament, nu?
Ala nu e antrenament, aia e pierdere de vreme
muschii cresc cel mai bine la un antrenament INTENS ( intens inseamna scurt, gen 45 de minute )
daca stai peste 45 de minute ( hai sa zicem o ora ), inseamna ca NU e intens, e antrenament de volum
mai documenteaza-te si despre testosteron, dupa 1 ora nivelul testosteronului scade si antrenamentul devine contra-productiv
Prea multe grupe intr-o zi, fa una, maxim doua (ma gandesc ca esti tanar si merge pentru tine doua grupe pe zi).
O zi pauza intre sedinte sau o zi pauza dupa doua zile de antrenament
Fa pauza Luni,Marti,Miercuri pauza,Joi,Vineri,Sambata pauza,Duminica Pauza.
Sau
Luni,Marti pauza,Miercuri, Joi pauza, Vineri, Sambata, Duminica pauza.
Eu inainte de sala am practicat sportul calisthenics, adica faceam exercitii cu greutatea corpului meu. Acum cand merg la sala nu vreau sa ma las de acel sport, de aia am ales intr-o zi umeri, trapez si spate ca in ziua aia acasa sa fac tractiuni, si exercitii pentru umeri, si in urmatoarea zi triceps, biceps piept, ca sa faca acasa flotari, care lucreaza aceste 3 grupe, si ultima zi picioare, abdomen si antebrat...