In cantitati mici, si numai la ocazii specile, nu are ce sa-ti strice.Si nu amesteca bauturile.Te bazezi pe un singur fel, oricum ceva slab, cum ar fi vinul, si nu mai mult de un pahar -doua.Nefiind obisnuit cu alcoolul, si daca o iei cu tarii, te imbeti usor.Si ar fi pacat sa ratezi un asa eveniment, nu?
Nu iti dauneaza cu nimic, daca bei alcool 1 data la 1 luna sau evenimente speciale.
Rupe-te!
1/ poate te referi la faptul ca o bere contine multe kalori te poti consulta aici : http://www.bonduelle.ro/cate-calorii-sunt-in-alcool
2/ poti sa bei dar nu exagera adica sa te imbeti ca nici asa mult alcool nu face bine funda?
Nu e prima data cand beau alcool(nu beau de cand am inceput sa merg la sala). su nu m-am referit la ce ati raspuns voi. ce legatura are cu muschii? cineva mi-a spus ca daca beau sa zicem sambata, toata saptamana am mers la sala degeaba pentru ca muschii nu vor creste si cand spun ca beau nu ma refer la o bere, doua.
Nimic dar sa nu te inbetii tare eu am facut-o odata mdea. daca esti puternic, sportiv si cool...nu da peste lume care te enerveaza recomandarea mea
Pai daca bei. in exces vei fii matol.
si daca dupa sala bei direct nu cred ca e prea bine. dar nu inteleg de ce ar trebui sa bei.
Uite nu vei pati nimic dar iti dau un sfat daca tot vrei sa arati bine la corp cear fi sa ai si un caracter frumos. Funda?
xyblue întreabă: