| ClaudiuMD a întrebat:

Salut, mi-am cumpărat o bicicleta de la intersport, dar este o problemă la furcă. Cand ma las încet pe ea se comprimă, dar cand ma las mai tare pe ea sau cand iau o groapă nu se mai comprimă.
Stiti ce are?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Avem prea putine date ca sa stim. Depinde de calitatea furcii, de cum te dai tu cu bicla (odata am ris bine cand am vazut un pustan cu o bicla serioasa intrind intr-o bordura ca si cand bordura nu ar fi existat, deh, se baza pe bicla ca poate face orice, insa modul in care a luat bordura i-a facut o gaura serioasa in camera, incit se uita mai apoi prostit cum de i s-a intimplat asa ceva), depinde si de greutatea ta, daca esti cumva un tip mai masiv.
Cel mai bun lucru e sa o duci in service, mai ales daca ai garantie la ea.

3 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Pentru că atunci când te lași tu pana pe e a întrun interval de timp mult mai lung și are timp aerul din piston să iasă afară de Când atunci când suferă o șoc timpul fiind de câteva milisecunde o are timp să iasă cantitatea de aer dorită mergi cu ea la service pentru că trebuie să îți schimbi ceva garnituri și o supapă povestea eroul afară

| cristi202 a răspuns (pentru zilog):

E adevarat ce zici daca furca e pe aer. Daca e pe arc, e alta situatie
Oricum, e valabil ce ai spus, ca trebuie dusa in service, probabil are si garantie la ea, si atunci doar asta e de facut, daca umbla la ea si se observa mai apoi, risca sa piarda garantia.

| Pasiunepentrumasini a răspuns:

Du-l inapoi bița si zi-i problema