Buna ziua! Raspunsul la toate aceste intrebari vi le poate oferi un nutritionist. Suplimentele nerecomandate de catre acesta sau medic, pot provova mai mult rau decat bine, indiferent de a ceea ce veti auzi de la persoanele care le comercializeaza.
Toate cele bune!
Eu stiu ca suplimentele incepi sa le iei la recomandarea cuiva : a unui nutritionist sau a unui antrenor personal de fitness, nu dupa ureche si nu dupa parerea celui care vinde astfel de produce caci parerea sa este subiectiva, el vrea doar sa-si vanda produsele.
Chiar si recomandate de cineva sa stii ca marii sportivi, cei de performanta au testat si rastestat mai multe produse pana sa ajunga la unul compatibil cu ceea ce-si doresc ei, pentru ca produsul x nu e bun in toate cazurile si pentru personele a, b sau c.
Deocamdata mergi pe acestea si vezi ce rezultate ai.
Cum ti-au spus colegii de forum ai siteuri unde poti vedea cum se ia fiecare produs in parte, cum si pe spatele produsului pe eticheta scrie aceste lucruri.
Sala nu trebuie sa faci non-stop pentru unii e suficient 3-4 zile pe saptamana altii fac 6 zile/saptamana, depinde de fiecare in parte si de modul sau de a se antrena, de programul urmat.
Scrie pe site-ul de unde le-ai comandat cum se administrează. Dă-i click la,, Mod de administrare" și o să-ți apară asta:
1. Dimineata, chiar pe stomacul gol, ia o capsula de MEGA Vit & Min cu un pahar cu apa – vitamine pentru masa musculara sau vitamine pentru ingrasat rapid.
2. Tot dimineata, la micul dejun daca este posibil, daca nu putin mai tarziu, ia prima portie alcatuita din PRO MASS MATRI-X 8 cu 300 ml de lapte sau apa, amestecate in shaker.
Daca mananci micul dejun, prima portie de PRO MASS MATRI-X 8, se ia intre micul dejun si pranz, adica dupa 1-2 ore de la micul dejun.
3. A doua portie de PRO MASS MATRI-X 8, se va consuma intre masa de pranz si masa de seara.
https://bodyline.ro/cresterea-masei-musculare/vitamine-pentru-ingrasare/
Suplimentele pe care le-am comandat sunt următoarele: Platinium Matri-x 8 la 1, 5 kg + Pro Mass 1, 6 kg + Platinium Mega Vit&Min 60 capsule