| Dfghhghu a întrebat:

Nici nu stiu cu cum sa incep. Mie imi place foarte mult baschetul. Acest sport inseamna mult pentru mine. La varsta de 7 ani, la mine la scoala a venit un antrenor de baschet. Eu nu stiam cum sta cu acest sport, i-am zis tatalui, m-am prezentat si am inceput antrenamentele. Mie imi placea foarte mult, dar deoarece parintii mei aveau probleme financiare, asta pe la 8 ani, m-au scos de la antrenamente. Eu am fost foarte afectat, am plans foarte mult, de atunci acel sport inseamna mult pentru mine. Am inceptut sa joc prin curtile scolilor. Am invatat reguli de baza, scheme dar nu ca si cum m-ar invata un antrenor. Incepeam sa devin din ce in ce mai afectat deoarece prietenii mei ajungeau foarte buni, pe la 12 ani, am inceput sa ma rog de parintii mei sa ma dea din nou la antrenamente si din nou problemele financiare. Eu plangeam, jucam in curtea scolii cu baieti foarte avansati. Dar, acum in acest moment, la 14 ani am reusit sa ma inscriu din nou. Dar eu iubesc acest sport, sunt la grupa mica si prietenii mei sunt foarte buni. Eu sunt cat de cat bun si din nou in aceasta seara stau si ma gandesc si plang deoarece nu cred ca ar mai exista nicio speranta. Nu vreau in nba sau de astea, vreau sa joc la noi in tara sau in strainatate. Ma uit la altii si ma necajesc, au 5-6-7 ani de baschet si eu de abia m-am apucat. Va rog frumos sa nu ma injurati. Credeti ca mai exista vreo speranta sau vreo sansa si pentru mine? Iubesc acest sport in ciuda varstei si nu o sa ma las chiar daca nu mai sunt sanse sa ajung un jucator mare. Multumesc din tot sufletul meu daca ti-ai petrecut putin timp sa citesti aceasta intrebare.

Răspuns Câştigător
| mihaigrecu345 a răspuns:

Am avut si eu problema asta, am facut qiokushyn acasa, dintr-o carte, toti radeau dar Miamoto musashy a facut la fel in salbaticie. Tine minte ca cine se antreneaza 1000 de ore e incepator, cine se antreneaza 10000 de ore incepe sa devina maestru. Eu sunt sigur ca daca cineva te va vede talentat te va accepta si fara bani. Antreneazate mai mult, cauta tehnici pe Youtube, vezi cum se antreneaza si altii si fa la fel. Invata Engleza si descarca carti despre, ai multe sanse, poate mai multe decat unul care a intrat intr-o rutina la antrenament. Tu esti determinat, ala nu prea. Si daca nu tragi de tine iarasi te atrenezi degeaba, citeste foarte mult in domeniul tau si depasestete cu putin in fiecare zi, nu rata, ca e ploaie, paste craciun sau altceva, in fiecare zi sa aduci un aport pasiunii tale.

0 răspunsuri: