| BiLoIoS1 a întrebat:

Salut nu inteleg cand zice sa fac cate 4 5 seri la flotari cum dreacu ca nu inteleg cum ar fi fac cate 10 flotari de repet de 4 5 seri explicati-mi tot despre programul asta fac 11-15 flotari:

http://antrenamentflotari.blogspot.ro/2008/03/saptamana- 1.html

Va multumesc!

Dau

Răspuns Câştigător
| dyk3yy a răspuns:

Prima data faci testul, sa vezi cate flotari faci. Daca ai facut 5 flotari alegi prima coloana, daca ai facut 6-10 lotari alegi a doua coloana, daca ai facut 11-15 flotari alegi a treia coloana. În prima saptamana lucrezi luni, mircuri si vineri. În functie de coloana unde te-i clasat(eu sunt lu a treia, asa ca o sa-ti spun cum fac eu)-dimineata faci prima data 10, apoi astepti 1minut, apoi faci 9 si astepti un minut, apoi faci 8 si mai astepti un minut, apoi faci 6 si astepti un minut, apoi aci cat de multe poti(minim 7)si gata antrenamentul si faci si seara., dupa le maresti in functie de saptamana.Iti scrie in tabel. Cati ani, ce greutate si ce inaltime ai?

1 răspuns:
| Nickname1890 a răspuns:

Adica faci odata 10 flotari, te opresti faci pauza 1-2 minute apoi faci iar 10 flotari, iar pauza si asa mai departe pana cand faci de 4-5 ori cate 10 flotari cu pauza de 1-2 minute intre ele. Ce e asa greu?

Întrebări similare