| kingercean a întrebat:

Salut, nu stiu cu ce echipa sa tin din Anglia Manchester UTD sau Chelsea?

Răspuns Câştigător
| amoramor a răspuns:

Liverpool

| Vladimir99 a răspuns (pentru amoramor):

Cred ca ar trebui sa tii cu echipa care te atrage pe tine mai mult dintr-un motiv sau altul. Nu cred ca poti tine cu o echipa doar pentru ca asa te-a sfatuit cineva...

12 răspunsuri:
| Catalyn13Barcelona a răspuns:

Eu tin cu Manchester United. Tin cu Manchester United de mic pentru ca Sir Alex Ferguson ( antrenorul lui Manchester United ), antreneaza echipa de 25 de ani, cea ce inseamna foarte mult. Manchester a avut insa si jucatori mai buni chiar daca nu au asa multi bani ca cei de la Chelsea. Chelsea schimba antrenorii cam repede, si vinde jucatorii buni cum ar fi Ballack, care e un jucator foarte bun. La Manchester mai sunt : Wayne Rooney, Ryan Giggs, Evra, Paul Scholes, Anderson, Berbatov, Chicarito si alti jucatori buni. Odata in 2007 sau 2008 parca juca Manchester United cu Chelsea si era un corner. Un jucator de-al lui Manchester, nu mai stiu cine a sarit sa dea cu capul in minge. Unul de la Chelsea i-a dat cu piciorul fix in frunte si a ramas inconstient pe teren. Si a venit ambulanta, l-a dus la spital si dupa aia nu mai stiu ce s-a intamplat. Dupa cum vezi jucatorii lui Chelsea sunt un pic "mortali" sa zic asa. Si de aia eu tin cu Manchester United. Forta Man. UTD!

| LonelyLoner92 a răspuns:

Manchester City

| WeeD a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa tii cu manchester utd happy

| HubbleBlue a răspuns:

Cu manchester united

| allynutsa a răspuns:

Chelsiebig grin.

| faceyahoo a răspuns:

Te-as sfatui sa tii cu Manchester United, pentru ca au o istorie foarte buna cu un antrenor model si sunt foarte buni si in prezent. Fata de Chelsea care schimba antrenorii si jucatorii ca pe manusi sunt foarte ``avansati,, cei de la Mancherster ...eu tin de mic cu Manchester mi-a placut mult Cristiano Ronaldo, Legendarul Giggs, Scholes, Owen, Rooney.happy Ce`i de la Chelsea i`au vandut pe toti, pe Torres pe Ballack etc. Funda:*?

| Daryus_Yo_1994 a răspuns:

Eu zic sa ti cu manchester utd

| Ochelaristul a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa tii cu cu Chelseawinking

| celmaibunfotbalist a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa tii cu Manchester United

| p3tronel a răspuns:

Ar trebui sa tii cu chelsea chiar daca nu sunt intr-o forma buna dar echipa te poate surprinde

| p3tronel a răspuns:

Eu zic sa tii cu chelsea chiar daca nu este intr-o forma buna dar echipa te poate surprinde