| Al3X4N7RU a întrebat:

Salut, numele meu este alex si am 14 ani, am 1.73 inaltime si sunt portar...stiu ca un portar trebuie sa fie inalt (peste 1.80) am inceput de 2-3 saptamani sa ma agat de o bara si sa stau agatat 50 de secunde a cate 3 repetari...momentan cineva mi-a spus ca pot sta si de 2 ori pe zi si astazi am inceput sa fac de 2 ori pe zi, tot cate trei repetari( in total 6 pe zi) as vrea sa stiu daca voi putea ajunge sa am peste 1.85 inaltime. Tata are 1.71 iar mama 1.64 inaltime!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti ajunge sa ai si 1, 90 m. Fiul meu a crescut in inaltime, de la 14 ani la 18 ani, cu cca 20 cm, fara a face sport in mod special.

| TOOL a răspuns:

Pai uite si eu sunt portar la 14 ani aveam 1.64, si ca sa ma inalt am decis sa ma apuc de basketball si acum am 1.85, si asta cu agatatu de bara, nu prea mere, eu cand ma agat de bara nu pot sa rezist sa nu fac tractiuni.

| Unknow01 a răspuns:

Poti ajunge. De cele mai multe ori nu conteaza inaltimea parintilor tai. Incearca sa fasa faci cat mai mult sport, o alimentatie sanatoasa, si daca ai posibilitatea sa mergi si la cursuri de inot ar fi ok.