| edisor21 a întrebat:

Salut oameni buni. De curand vreau sa ma inscriu la un club de kickboxing(nu dau nume) si nu prea stiu cum vor fi antrenamentele( intensitate si durata). Ma puteti ajuta cu o idee despre acest lucru? In plus, am facut fotbal de performanta si chiar in acest moment practic atletismul. Oare o sa fac fata antrenamentelor? Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| mODIN a răspuns:

Stai linistit! Unde mergeam eu, antrenamentele durau cam 90 de minute. Multe exercitii cu greutatea corpului: flotari, jumping jacks, shadow boxing si sarit coarda; apoi palmare sau lovit sacul de box pentru tehnica. Pe la final ne punea in perechi si exersam impreuna, lovind foarte usor, niste tehnici (unul loveste, celelalte se fereste de lovitura). Cateodata mai faceam si chestii de rezistenta in care loveam in aer 1-2-1-2-1-2 cu greutati de un kilogram in mana.

Strict pentru cei ce-si doreau si aveau deja putina experienta, puteam face sparring (sa ne batem), dar doar cu protectie extra (adica casca din aceea care-ti apara nasul si barbia si pentru tibii) si doar cei care faceau asta de suficient timp cat sa nu fie un pericol.

1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

Daca tu nici macar nu ai habar ce este kickboxing si cum se desfasoara antrenamentele, zic sa ramai la fotbal.