Nimic, lucreaza in mod normal ambele brate, iar in timp ce te vei dezvolta din punct de vedere muscular nu se va mai vedea diferenta asta, esti incepator si e normal sa nu para totul egal, si eu cand m-am apucat eram in aceeasi situatie, dar nu am dat importanta.
Nu sunt chiar asa de incepator, chiar se vede destul de bine si chiar mai estetic decat multi de la sala, dar mersi
Ce inseamna la tine "nu sunt chiar asa de incepator", de cat timp practici?
p.s.: pentru biceps faci si tractiuni la bara, priza tip supinatie cu bratele apropiate?
Practic de 4 luni se vede foarte bine, mai ales pieptul si spatele, mereu fac pana la epuizare
Incepator = mai putin de 1 an. Asta e cunoscut universal, dar eu personal consider ca primii 2 ani esti incepator.
4 luni = apa de ploaie, abia ai invatat sa faci exercitiile si sa-ti faci un program. Probabil la alimentatie nu stii mai nimic, dar e normal dupa 4 luni.
E bine ca faci pana la epuizare, cat timp exercitiile sunt facute corect.
Da cat vrei cu parerea am o alimentatie echilibrata, consum peste 110g de proteina 160g carbs 4 mese in general, shake, vitamine, cafea.
4 luni sunt 4 luni, intelege, cat timp ai sub 1 an esti incepator. punct.
Si asta e in orice sport, nu doar la sala.
Doamne esti cam agitat nu m-am contrazis ca am mai mult de 4 luni dar multi au mai mult de atat si nu trag si nu se vede
Exerciții unilaterale pentru bicepși, de exemplu:
- Cu gantere:
- Flexi cu gantera
- Flexi ciocan
- Flexii concentrate
- Cu greutatea corpului:
- Tracţiuni într o mână cu priza supinaţie ( chin ups )
Toate cele bune!
Este complet normal, este o "problema" destul de des intalnita.
Tot ce trebuie sa faci este sa lucrezi bicepsul asa cum l-ai lucrat si inainte.
anonim_4396 întreabă: