| GrigMatei a întrebat:

Pana acum doua saptamani am luat niste suplimente(gainer si creatina) De atunci n-am mai luat, si am inceput sa scad straight face (aprox 3 kg) E normal asa ceva? laughing

15 răspunsuri:
| MrAlex a răspuns:

Mihai numai face misto, daca tu nu ai un program bine stabilit pentru sala si nu tragi le iei degeaba. Adica, tu tragi 2 luni ..mai iei si proteine iar dupa te lasi --MARE GRESEALA--

| GrigMatei explică (pentru MrAlex):

Am un program foarte bine stabilit.Si fac sala de un an, n-am mai luat proteine pentru ca n-am mai avut bani laughing

| cristi1505 a răspuns:

Nu e normal!

| BogdanFitness a răspuns (pentru cristi1505):

Cristi- daca nu este normal - da tu definitia suplimentului. nu i normal sa scazi in greutate daca nu il inlocuiesti cu altceva? pentru ca ala e un plussss al alimentatieiiii de aia ii si spune SUPLIment

| cristi1505 a răspuns (pentru BogdanFitness):

Frate nu scazi in niciun fel.Decat daca incepi si nu mai mananci.E ca si cum ai manca pentru prima oara ciocolata si pui 200g pe tine de exemplu. Daca nu ti regim le mai dai jos? Avand un tip de alimentatie echilibrat.

| BracKMyhay95 a răspuns:

Nu, nu este normal. Poate e cantaru stricat.

| Zaied a răspuns:

Cat timp ai luat ai castigat in greutate ceva?

| BogdanFitness a răspuns:

E foarte normal... de aia se si numesc suplimente. cum nu le mai iei cum nu mai alimentezi muschiul, corpul....si hop dai inapoi

| cristi1505 a răspuns (pentru BogdanFitness):

laughing)))))))))))))))) rolling on the floor))))))))))) Pleaca frate cu aberatiile astea de aici.Nu sunt steroizi...

| BogdanFitness a răspuns:

Observ ca cineva nu esti de acord cu mine.
Cum mananci sa cresti in greutate si apoi tai din alimentatie (regim) pentru a scadea... asa e si cu suplimentul- il iei cresti si te mentii - nu il mai iei -se duce tot

| cristif a răspuns (pentru BogdanFitness):

Daca ai o alimentatie de ****, intr-adevar, se duce tot. Daca iei suplimentul pentru a creste(fiindca nu iei necesarul din mancare), e ok, dar daca inlocuiesti una din mesele principale cu acel supliment e aberant. Eu am avut azi 5 mese principale+shake-ul de dupa antrenament si iau de ceva timp suplimente, am facut si pauze de sala si n-am dat jos mai mult de 1kg(tinand cont ca am pus 11 kg in 7-8 luni)

| BogdanFitness a răspuns (pentru cristif):

Bun si acum intre mine si tine... daca nu mai iei suplimente - ce se intampla? ramai la aceeasi greutate si forta? daca e asa...atunci care mai e rolul lor?

| cristif a răspuns (pentru BogdanFitness):

Forta si masa ramane aceiasi daca continui sala, daca-mi calculez zilnic necesarul proteic si caloric(pentru mentinere evident).-asa cum fac eu, nu stiu de restul-. am prieteni care mananca proteine de foame, la astia ce sa le mai zic?

| Cosmin86 a răspuns (pentru BogdanFitness):

Pai sunt 2 chestii aici

1. sa mentii e mult mai usor decat sa cresti, deci pot mentine masa cu un efort mai mic
2. daca imi schimb alimentatia dupa ce renunt la supliment, a.i. sa-mi adaug nutrientii respectivi din alimentatie o sa fie cam acelasi lucruwinking