| Liviu321 a întrebat:

Pentru cei care mergeti la sala, ce program folositi? Ma refer la cat de des mergeti la sala intr-o saptamana, cat timp petreceti acolo si cel mai important, cum lucrati grupele musculare intr-o saptamana?
M-ar mai interesa ce mancati pentru a avea energie mai multa si pentru a dezvolta musculatura. Ma refer la mancare, pe langa proteine, creatina etc. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Gabriel2424 a răspuns:

Iti recomand ca prima data sa mergi de 3 ori pe saptamana, muschiului îi trebuie si odihna de exemplu: luni-piept cu biceps miercuri spate triceps, vineri picioare umeri, mai poti baga in plus abdomen, cardio dupa ce avansezi o sa faci cate 3 grupe pe zi si trapez brate, dar fai asta 2 3 luni, nu incerca sa faci prea multe intr o zi ca odihna si alimentatia este 70% din antrenamentatia.Mananca multe proteine, oua fierte, piept de pui, brocoli, cartofi fierti, orez, avocado, ciuperci, linte, mazare, peste, bea shake-uri facute acasa din fructe, sa ai mai multe mese de exemplu 5 6 ca asa organismul absoarbe mai repede, nu baga creatina si alte suplimente in primele luni, daca vrei sa ma asculti, bafta.

10 răspunsuri:
| Carlitaaa0511 a răspuns:

Eu consider ca e ok sa mergi 5 zile pe săptămâna. Cât petreci acolo depinde de tine. In jur de 45 de minute sau chiar 2 ore. Poți încep cu ceva cardio, bicicleta, banda și in fiecare zi sa faci exerciții pentru 2 părți ale corpului. De exemplu, azi faci abdomen și fese, mâine brațe și picioare și tot așa. Poți vorbi și cu instructorul de acolo. Cât despre mâncare poți începe cu ceva ușor. Niște fructe, legume, carne de pui, peste etc. Sper ca ti am fost cât de cât de folos :*.

| EuAsaCred a răspuns:

Din propria experienta eu iti spun sigur ca programul pe grupe musculare nu functioneaza fără steroizi.
Fă-ți un program full body si mănâncă bine si bogat in proteine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Gabriel2424):

Doar shake-uri din fructe? vrei sa spui si shake-uri de proteine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru EuAsaCred):

Cum sa nu functioneze, daca nu ai stiut tu sa te antrenezi e partea a doua.

| EuAsaCred a răspuns (pentru Cosmin86):

Mai mortule, am 4 ani de sala.
Cum sa nu stiu sa ma antrenez

Pai daca nu ai progresat cu split-ul. Sau ai luat copy/paste de pe "antrenorul meu personal", care ataca orice program doar ca sa-i cumperi lui cartile?

p.s.: 4 ani nu e asa mult

4 ani nu e asa mult?
Tu ai macar o zi de sala ca sa stii cum sa tragi la fiare?

Am 32 de ani si fac de la 16 (cu ceva pauze, nu foarte mari) + participari la concursuri de skandenberg. Acum in paralel fac si kickboxing. De asemenea am facut si strongman.

p.s.: vezi si tu profilul meu, aici si pe culturism.ro, cu peste 20.000 de raspunsuri/discutii despre culturism, nutritie, skandenberg, inainte sa ma iei cu faze "o zi de sala".

Mai cadavru ma pis pe profilul tau si pe fata ta. Poze ciorditeee... Dacă aveai 16 ani de sala erai milionar. 16 ani de sala du-te-n *** de ****
P:S:. Kickbox fac si eu de 3 ani. Deci mare cacaraie.

Milionar? Cu 16 ani de sala castigam mr. olympia sau ce legatura are? Poze "ciordite"? Exprimare de copil mic...

Intrebare de la tine:
https://www.tpu.ro/......nti-si-as/

Grozav, n-ai nici macar 18 ani... ma cert cu un idiot care locuieste cu "mami" si "tati".

Dispari ma.