Iti dai seama ca daca nu faci exercitii deloc sau ceva vreme apoi dintr-o data iei tare. o "febra musculara" sau orice altceva tot ti se intampla catusi de putin ( in cazul in care duci peste limita pe care o duceai odata ). Ia doar pauza si atat. Am patit si eu chiar acum cateva zile cu gantera. Nu facusem ceva timp apoi dintr-o data m-am dus in multe repetari si multe serii, apoi nu mai puteam de durere ( debea a doua zi, pe moment nu aveam nimic ). Insa, chit ca iei pauza nu renunta la celelalte exercitii : genoflexiuni, abdomene. Muschii pe care vrei sa-i mai lucrezi. Mana/mainile lasa-le putin sa se relaxeze. Unii experti spun ca pentru o masa mare trebuie tras mult fara pauza. Insa altii spun ca pentru o masa mare, tragi tare apoi iei o pauza ca muschiul sa-si revina si sa creasca. AI GRIJA! Pauza nu trebuie prea mare, nu risti nimic, doar pierzi timpul de aiurea.
Faza e ca nu am febra musculara, nu mai pot face febra de ceva timp, nu stiu de ce, oricat fac de mult a doua zi simt doar o usoara durere musculara, insa ce simt eu la maini e altceva, simt doar intr-un punct, doar cand ridic ceva greu.
Si mai e o chestie, am observat ca daca indoi putin incheietura mainii in sus (adica cum se spune la skanderberg a face podu) atunci nu ma mai doare/tine punctul acela.