Cand eram mai mic, jucatorul meu favorit a fost Adrian Neaga. Sincer sa zic, nu stiu ce mi-a placut la el. Fiind atacand la Steaua, echipa mea favorita, am inceput sa-l simpatizez din ce in ce mai tare. Evolutiile sale nu erau foarte bune in a 2-a perioada in care a jucat la Steaua, insa golul victoriei cu Dinamo (intr-un meci terminat 1-0) a fost cireasa de pe tort. Tin minte ca am tinut-o intr-o sarbatoare nu stiu cate zile dupa meci. Cand eram mai mic ar fi fost visul meu sa ma pozez cu el, insa acum mi-a trecut, am alte idealuri. Am avut ocazia sa ma pozezi cu unii fotbalisti: Catalin Multescu, Narcis Raducan, Bogdan Mara, Florin Cernat, Jean Vladoiu, Dorin Mateut si Valeriu Bordeianu. Cand revad pozele, imi aduc aminte cu placere de acele vremuri. Cu si mai multa placere revad pozele cu unii jucatori de tenis, ei fiind chiar printre favoritii mei. Cu Federer mi-as dori din tot sufletul sa fac o poza, insa acest lucru cu siguranta nu se va intampla niciodata. Asa, revenind la fotbal, pot sa zic ca acum nu mai prezinta atat de mult interes pentru mine, insa tot il simpatizez pe Cristiano Ronaldo. El si cu Ibrahimovic pot spune ca sunt favoritii mei. Pe langa acesti jucatori, port simpatie lui Victor Piturca (chiar mi se pare un antrenor de valoare si imi si place caracterul lui), Cosmin Olaroiu, Jose Mourinho si Arsene Wenger. Legat de Nicolae Dica si de Steaua din perioada 2005-2008... ce vremuri
Cristiano Ronaldo.
Este un fotbalist care chiar munceste din greu, imi place caracterul lui, nu este arogant, egoist, din cate stiu a donat ceva din avere copiilor bolnavi de cancer, samd.