anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Pentru un culturist e necesar o masa la 2-3 ore; minim 5 mese pe zi. Eu pot ajunge la 5 mese pe zi doar ca nu reusesc sa mananc la 2-3 ore deoarece la scoala stau cam 6-7 ore, plus o ora pana acasa si tot ce pot sa mananc e un covrig in pauza mare. ma intreb daca aceasta pauza imi va afecta in vreun fel corpul? din punct de vedere al culturistului bineinteles.

1 răspuns:
| erkeon a răspuns:

Stai putin, depinde pentru ce 5 mese pe zi, in caz ca esti mai slab si vrei sa pui masa musculara este nevoie de 5 mese pe zi chiar dar nu la 2-3 ore relaxeaza-te sunt 3 mese pe zi si o masa modica intre ele.
Uite aici cum ar trebui sa arate un regim alimentar pentru un culturist care vrea sa depuna masa musculara.
Masa 1

Ora 8:00

- 200 g fulgi de ovaz
- omleta din 2 galbenusuri + 6 albusuri
- un fruct la alegere

SAU

- 500 g de iaurt
- un fruct la alegere
- cereale integrale cu lapte
- 2 felii de paine integrala sau biscuiti
Masa 2

Ora 11:00

- salata de fructe
Masa 3

Ora 13:00

- 200 g carne de pui sau vita la gratar
- 200 g cartofi copti sau orez fiert
- legume proaspete crude

SAU

- 250 g orez fiert in unt
- 300 g carne de vita
- salata de varza cu morcovi
Masa 4

Ora 16:00

- salata de legume
- un fresh de fructe
Masa 5

Ora 19:00

- 200 g piept de pui
- 200 g paste

SAU

- 200 g peste
- 200 g cartofi copti
- salata de cruditati

PS:Daca cumva vrei definire sau arderea grasimilor lasa-mi comentariu, iti voi recomanda cu totul alt regim.
PS2:Daca intr-adevar vrei sa pui masa musculara recomand si o proteina te va ajuta foarte mult deoarece se absoarbe rapid in organism si combinat cu proteinele care le iei din cele 6 mese va avea un efect benefic.
Link:http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/

Selecteaza de aici, dupa buget, eu insa recomand cele facute de Optimum Nutrition, Dymatize sau MuscleTech sunt cele mai bune producatoare de suplimente.