Pe mine unul nu ma ajuta cu absolut nimic la antrenamente. Plus ca dupa cateva ore incep sa fiu mai obosit decat in mod normal. Sunt momente mai rare in schimb cand lucrez la PC pana noaptea tarziu (2-3) si atunci beau un redbull pe la 12 noaptea doar cat sa nu ma lase sa adorm cu capul pe birou.
1. Energizantele nu creeaza dependenta
2. Un energizant isi face efectul in aproximativ 30 min - 1 ora.
3. Cele mai bune energizante sunt cele care au cel mai putin zahar.
4. Energizantul nu e facut sa te energizeze de fapt. Energizantul contine taurina care este necesara pentru corpul nostru, acum, cand il bei poate primesti un bonus de energie dar nu e facut pentru asta special.
Cat despre efect, nu prea cred ca se va simti deloc. Nu iti va aduce nici avantaj dar nici dezavantaj, poti sa iei linistit.
Pe moment ajuta. Insa dupa 1-2 ore s-a terminat. Sa zicem ca doar pentru un campionat ar merge. Totusi, daca vrei sa te duci la lupta forta: dormi bine de tot, mananca cum trebuie si putin mai dulce( dar nu mult). Cred ca ar merge mai bine un preworkout decat red bull. ( ceva si cu creatina, etc).
Eu am rupt la sala energizantele. ideea e ca te obisnuiesti cu ele si incepi sa iei din ce in ce mai multe. + ca eram terminat dupa 2 ore de antrenament.