anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate ca o sa para cea mai aiurea, tampita intrebare pe anul/luna asta, dar asta e, mai bine intreb si va rog raspundeti serios. M-am saturat deja, de cate ori se iveste ceva, e ceva care sa ne puna bete-n roate. Pentru microbisti, stiti ca incepe Euro2016 happy. La mine in oras, meciurile vor fi transmise pe stadion pe un panou tv gigant. Si vreau sa mergem, cu un coleg, la meciul de deschidere Romania-Franta, o sa fie frumos. Problema e urmatoarea : ora meciului e tarzie mai ales grupa Romaniei, e exact o ora in care mijloacele de transport nu mai circula dupa ora 23:00. Noaptea nu prea e vreme de umblat, nu se stie niciodata si de taxi-uri nu mai vorbesc peste ce oameni dai. Nu stiu de ce nu au prelungit ora la o linie de trolebuz/autobuz, când e asa eveniment, ar trebui sa circule. Asa sunt de indecis, nu stiu ce sa fac - si m-as duce, nu as vrea sa ratez aceasta ocazie, si nu m-as duce. Bine ca macar alte meciuri sunt mai devreme. Voi ce ma sfatuiti!

Hai Romania si sper sa fie frumos Euro2016 happy!

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Stai frate acasa si uita te la meci, ce nu ai televizor? Chiar nu i si are rostul intrebarea ta pe bune, de ce sa prelungeasca orarul mijloacelor de transport? Ce se joacă cumva euro la noi? Nu, euro se joaca in Franța, nu i ti convine programul la care se difuzeaza meciurile, mergi in franța, m ai ai timp sa ajungi, cu conditia sa i ei avionul, ca daca mergi pe jos, o sa ajungi după ce se termină euro 2016.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu se joaca la noi, dar avand in vedere ca e un eveniment important si mai ales ca joaca Romania, ar trebui, parerea mea, sa se faca un efort macar când joaca Romania. In fine, fiecare cu parerea lui. Voi vedea eu ce voi face, sper totusi sa merg, imi doresc mult, nu tot acasa la TV in pat-pe scaun, fac ceva nou.

| Mayhem666 a răspuns:

Poti sa ii rogi pe parintii tai sa te duca si cand se termina sa te aduca inapoi, sau pe parintii colegului tau.

| untu a răspuns:

Ai face bine sa asculti parintii tai si sa nu iesi noapte, dar oricul Campionatul European De Fotbal EURO 2016 nu se joaca in stadion, la noi in Romania, ci in FRANTA! Te sfatuiesc sa stai comod si sa urmaresti meciurile EURO 2016 impreuna cu tatal tau sau cu un prieten bun la un televizor! Meciurile se transmit la televizor LIVE pe canalele PROTV si DOLCE SPORT 1!

| Pool77 a răspuns:

Nici nu stiu, de la 16 ani umblu prin oras noaptea pe la 3-4? Nici o problema n-am avut, cu absolut nimeni.
Daca sunteti doi, si nu e departe de casa mergeti pe jos si veniti tot asa, nu se intampla nimic doar daca aveti figuri si va dati "smecheri" altfel nu prea cred.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Poti privi si de acasa. Mai bine acasa, mai frumos.

| LiviuYOO a răspuns:

Eu zic sa te duci, nu ai nimic de pierdut.Acasa ajungi oricum

| Lupu_Octavian_1995 a răspuns:

Cati ani ai?

| Lupu_Octavian_1995 a răspuns:

Daca ai 20 ani poti sa vii linistit pe jos mai ales daca nu esti singur