| Dinozaurul472 a întrebat:

Salut, pot sa spun ca nu sunt nici măcar amator când vine vorba de flotari, de câteva zile m-am pus sa fac inainte de culcare 3 serii a câte 7 flotari plus 2 serii a câte 30 de genuflexiuni, incerc sa fiu răbdător, îmi poate spune cineva cam in cat timp o sa fiu in stare sa fac 20-30 de flotari fără oprire?

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Nu există barem general valabil la progresul pentru flotări. Doi indivizi nu progresează la fel de repede sau de încet. Mie poate îmi ia o lună, ție poate două săptămâni.

| Zuzu1991 a răspuns:

"inainte de culcare"
aici mai pierdut... esti dus!
e o idee FOARTE proasta sa faci sport, mai ales la greu inainte de culcare, pentru ca organismul elibereaza endorfine si alea nu or sa te lase sa dormi
sportul se face, cel mai bine dimineata, cand te si ajuta sa te trezesti

iar in cat timp o sa ajungi la 30 fara oprire... depinde de corp, numai de genetica adica, nimeni nu are cum sa isi dea seama

| AnastasiaK a răspuns:

Până să ajungi să faci 20-30 de flotări fără oprire, trebuie mai întâi să faci măcar atât în serii, iar tu văd că te-ai oprit la 21 happy

Mai multe serii, mai multe variații de flotări, poți să faci și plank sau exerciții care să-ți antreneze mușchii stabilizatori în cazul flotărilor, iar genuflexiunile nu prea văd ce legătură au în ecuația asta.

Ah, și nu zilnic. Faci un antrenament mai lung, cu mai multe variații de flotări, mai multe serii, etc, iar după lași măcar 2-3 zile de odihnă.

Dacă acum poți doar 7, eu zic că într-o lună te duci spre 20, dar e strict o părere, depinde de mulți factori.