In povesti desigur, daca vrei faci culturism si pui masa musculara pe tine nu grasime
Nu prea poți obține ce vrei in mai puțin de cateva luni. Eficient este să faci maxim o oră de sală la 2 zile măcar, nu ai nevoie de 100 de exerciții ci doar cateva, pentru spate, piept, brațe și picioare, si să consumi mulți carbohidranți dar și proteine, iar aici mă refer la mancare. Țin minte că eu eram in liceu, aveam aproximativ 50 de kg și am luat proteine timp de 3 săptămâni. Nu am facut decat flotări, și am pus 4 kg. Luasem de pe megaproteine.ro și se chema mass gainer. Este o combinație de proteine si carbohidranți
Tu NU ai luat proteine, tu ai luat un weight gainer bazat pe CARBOHIDRATI (are carbohidrati DE TREI ORI mai mult decat proteine, uita-te la compozitia nutritiva).
Si cre e logica sa iei doar "3 saptamani"? De ce nu 3 ani macar?
Iti vor face mult bine, daca esti la inceput, de ce sa nu te ''umfli'' puțin cu un mass gainer? chiar daca are carbohidranți, vei lua in masă și vei putea sa te bucuri de un asplect fizic plăcut. dacă aș fi luat 3 ani aș fi ajuns undeva la 90 de kg. dar totuși ficatul, ar putea avea de suferit.
Proteinele ajuta in cresterea masei musculare si poti face rost de ele mancand oua, piept de pui, mai multe poti vedea pe contul de Instagram nicolas_aeshtetic
Degeaba te duci la sală dacă nu mănânci suficient. Cât despre suplimente poți lua un gainer deși cei mai mulți nu recomandă.Cel mai bine este să te îngrași din mâncare nu din băuturi. Sper că te-am ajutat!