Întrebare recomandată | razv1 a întrebat:

Prin primavara as vrea sa-m ifac o poarta de fotbal. Am o curte destul de mare, si nu prea are tata ce sa puna prin, ea, daca tot e gazon sa fac si o poarta sa nu ma plictisesc,
De la voi as dori sa-m idati niste idei din ce sa fac poarta, din lemn sau din fier. Ca dimensiuni m-am gandit undeva la 3x2, eu zic ca e destul.
Astept sfaturi!

Răspuns Câştigător
| euuilem a răspuns:

Dimensiunile sunt ok.Cadrul il poti face din fier e cel mai bine si diametrul tevilor sa fie minim 70 mm. Apropo ar fi bine stalpi(tevile ce sunt pe verticala) sa le bagi cam 500-700mm in pamant(betonate).

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca este asa cel mai bine o faci din teava cu diametrul de cca 5 cm, este mai solida decat cea de lemn si mai usor de facut.

| Ibrahimovic a răspuns:

Daca ai fier e super, dar e bun si un lemn care e rezistent. dimensiunile sunt bune asa cum le-ai gandit tu!

| ORDKEO a răspuns:

Fier zic eu

Răspuns utilizator avertizat
| Rares2903 a răspuns:

Ca marimi este bine. Eu te sfatuiesc sa faci dintr'un material mai solid. Gen o teava mai groasuta asa. Cu timpul lemnul o sa putrezeasca.

| razv1 explică:

P.s- Dati-mi niste idee din ce sa fac plasa, ca am fazut ca pentru o poarta de 3x2 e ~300 de lei plasa, enorm zic eu.
Am o plasa de armata da nu cred ca-i buna, ca e cam fragila, si altceva nu mai am.