| SJ001 a întrebat:

Proteinele pot duce la aparitia acneei?
Dau funda

10 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Aceeasi legatura care o are sexul cu acneea. adica niciuna. hormonul vinovat pentru acnee este altul decat cel folosit in sex/ absorbtia proteinelor.

| florynmondialul a răspuns:

NU! nu au nici o legatura cu acneea!

| NDC12 a răspuns:

Proteinele le iei si din mancare, deci sa reformulez eu intrebarea.

" Mancarea poate duce la aparitia acneei? ", cam aiurea, nu crezi?

Deci raspunsul e NU!

| SJ001 explică (pentru NDC12):

Ma refer la proteinele luate la sala (prafurile) care sunt intr-o cantitate mult mai mare decat cele gasite in mancare.

| NDC12 a răspuns (pentru SJ001):

De fapt nu sunt deloc intr-o cantitate mult mai mare decat cele din mancare, si suplimentele proteine sunt facute tot din mancare + ca nu iei toata cutia odata, iei o cupa odata pe zi, de doua ori, etc, depinde care sunt obiectivele tale.

| Cosmin86 a răspuns (pentru SJ001):

O portie dintr-o cutie de genul e echivalentul unei mese.

o portie din concentratul whey gold spre ex. are 30 de grame de proteina, echivalentul unui piept de pui mic ( 150 grame ).

deci unde e problema?

| MamaNegri a răspuns (pentru SJ001):

Tot nu are nicio legatura cu acneea...

| MamaNegri a răspuns:

Nuuuuuu. Este CEA MAI MARE porcarie! De unde ai auzit asta? Proteinele sunt cele mai importante in createrea si dezvoltarea corpului iar cand esti la varsta adolescentei sau a copilariei cam acolo cred ca esti sunt cele mai importante. Nu mai asculta prostii de astea. Funda?

| Gabriela_Hermina_1995 a răspuns:

E posibil ca acneea sa fie o modalitate de manifestare a unei reactii alergice pe care o resimti de la unul din componentele acestui supliment...

| dyaa23 a răspuns:

Nu..in niciun caz..nu cred ca are legatura..proteinele sunt bune intotdeauna :*