Mai bine luai banii pe care i-ai dat pe ea, le dadeai foc si iti aprindeai o tigara cu ei. e cam acelasi lucru.
manaca mancare. nu mai luati prafuri. mancare.
daca nu ma crezi pe mine asculta-l pe rich piana:
https://www.youtube.com/watch?v=GnI64N7Uhoc
Evident ca proteinele din mancare sunt pe locul 1, dar am realizat ca nu-mi pot lua aportul de proteine doar din mancare (pentru a creste este recomandat 2-3 gr de proteine per kg) si am recurs la Suplimente.
Nu ai nevoie de 2-3 grame per kg. 1gr/kg e suficient. ai nevoie de 2-3 gr pe kilogramu de masa aka muschi. ma indoiesc ca ai mai mult de 30-40 de kg de muschi pe tine.
Un izolator proteic, e bun dar nu cred ca aveai nevoie de el. Era suficient un concentrat proteic si nu izolat.
Am 78kg si estimez undeva pe la 1.83 ....si cred ca izolatu ar fi mai bun deoarece nu vreau sa mai pun grasime, m-am apucat si putin de cardio.
Vei pune oricum, NU exista sa pui pe tine doar tesut muscular pur.
Este un supliment si nu are treaba cu mancarea. Daca l-ai luat da inainte. O cupa dimineata si una seara in zilele de pauza. O cupa inainte de antrenament cu 30 minute si una dupa antrenament. Mancarea este altceva, este obligatorie si nu are legatura cu suplimentele. Daca vrei muschi rapid, baga 1 fiola decanofort la saptamana timp de 4 saptamani si faci pauza 2 luni dupa care repeti. Se foloseste in cresterea copiilor sa nu va aud cu altceva.
george4all întreabă: